Se încarcă...
Stil Diamonds Cadouri De Crăciun

3 Cadouri de Crăciun cu stil, de la Stil Diamonds

Pentru că am pășit deja în luna decembrie, parcă se aud deja clopoțeii de Crăciun. Tu nu-i auzi cum cântă zglobii? Sărbătorile de iarnă bat la ușă și dacă nu ai început încă, acum este timpul să începi să cauți cadouri pentru că mai târziu s-ar putea să nu te mai încadrezi în timpul rămas până la noaptea cadourilor.

Ca să te ajutăm să iei decizii mai ușor, ți-am pregătit în acest articol o listă cu daruri de excepție de la STIL Diamonds care cu siguranță te vor inspira, sau poate chiar le vei alege pentru femeile din viața ta.

Cercei cu rubine

Bijuteria Stil Cadouri De Craciun 01

La ce te duc cu gândul aceste bijuterii rafinate, de un roșu aprins? La romantism, la eleganță și la Crăciun, bineînțeles. Ce altă culoare se potrivește mai bine unei femei cu stil, atunci când adoptă o ținută festivă, decât culoarea rubinelor? Rubinele însă pot fi la fel de bine purtate și în toiul verii. O picătură rubinie pe pielea arsă de soare va străluci la fel de frumos ca în contrast cu un ten alb ca zăpada.

Colier din aur cu pietre Cubic Zirconia

Bijuteria Stil Cadouri De Craciun 03

Pentru o doamnă puțin mai sobră, sau dimpotrivă, care iubește atât de mult culorile încât duce lipsă de accesorii mai discrete cu care să-și echilibreze ținutele, îți propunem acest colier din aur cu pietre Cubic Zirconia. Se potrivește perfect la rochii elegante, dar și la ținute mai puțin formale, cum ar fi o pereche comodă de blugi și un pulover pufos, motiv pentru care destinatara darului tău cu siguranță n-o să se mai despartă vreodată de el, chiar și după perioada sărbătorilor de iarnă.

Lanț cu nume

Bijuteria Stil Cadouri De Craciun 02

Un frumos lănțișor cu pandantiv personalizat cu numele persoanei care îl va purta este de asemenea un cadou foarte potrivit, nu doar de Crăciun, ci în oricare altă perioadă a anului. Un astfel de lănțișor îl poți crea exact așa cum îți dorești tu, optând doar pentru inițiala numelui persoanei tale dragi, sau pentru scrierea întregului nume. De asemenea, în ceea ce privește opțiunile de personalizare, ai o mulțime de variante din care poți alege începând cu tipul închizătorului și continuând cu lungimea lănțișorului sau posibilitatea de a insera diamante în discreta ta operă de artă.

De ce să dăruiești bijuterii de Crăciun?

E imposibil să dai greș dăruind unei femei bijuterii de Crăciun, sau cu orice altă ocazie de altfel. Femeile adoră bijuteriile, iar ele sunt mult mai simplu de ales decât o piesă vestimentară, farduri sau alte accesorii.

Nici măcar nu trebuie să cunoști multe detalii despre gusturile sau personalitatea celei căreia vrei să-i faci o surpriză cu astfel de cadouri deoarece, bijuteriile pe care le-am selectat pentru acest articol plac pur și simplu oricui. Iar dacă ți-au atras atenția, dar nu sunt exact ceea ce cauți, să știi că la STIL Diamonds găsești o gamă foarte variată de bijuterii și este aproape imposibil să nu descoperi ceva care să se potrivească perfect așteptărilor tale!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: