Se încarcă...

TOI 50 ML RACHIU DE ARGES 40% CONC.ALC. – CELAR

O licoare rafinata, cu o aroma fina de pruna ce incanta simturile pasionatilor de bauturi autentice.

Pahar traditional cu Rachiu din Prune 100% Natural, 40% concentratie alcoolica, obtinut din prune din livada proprie si invechit timp de un an in lemn de salcam

Rachiul de Arges este realizat la fel ca acum sute de ani, complet natural și ecologic.

Rachiul nostru este o bautura naturala , extrem de fina , cu o aroma unica, intensa , datorita soiului de prune , foarte dulci si zemoase, culese cu mare grija din livezile situate pe dealurile din comuna Bogati, judetul Arges.

Pentru obtinerea unei bauturi cu o savoare aparte si un gust echilibrat, este foarte important ca fructele bine coapte, culese si alese cu mana, sa fie fermentate lent si distilate la timp. Apoi Rachiul se invecheste in lemn de salcam, respectand retete traditionale mostenite din generatie in generatie.

 

24 lei

Descriere

Rachiul nostru este o băutură naturală și fină, cu o aromă unică și intensă, obținută dintr-un soi special de prune dulci și zemoase, culese cu grijă din livezile de pe dealurile din comuna Bogati, județul Argeș.

Pentru a obține un gust echilibrat și o savoare aparte, este esențial ca fructele bine coapte să fie culese și alese cu atenție și apoi să fie fermentate lent și distilate cu mare grijă. Rachiul nostru este apoi lăsat să se maturizeze în lemn de salcâm, folosind rețete tradiționale transmise din generație în generație.

Acest proces de producție artizanal și îndelungat garantează o băutură fină și de calitate superioară, cu o aromă și un gust deosebite. Aroma intensă și dulceața naturală a prunelor se simt în fiecare înghițitură, oferind o experiență deosebită pentru papilele gustative.

Băutura noastră este produsă cu mare atenție și pasiune pentru tradițiile locale, iar fiecare sticlă este un ambasador al autenticității și a calității băuturilor românești. Rachiul nostru este o alegere perfectă pentru a însoți o cină specială, pentru a sărbători momente importante sau pur și simplu pentru a fi savurat în compania celor dragi.

În concluzie, rachiul nostru natural și fin este o băutură de calitate superioară, cu o aromă unică și intensă, produsă cu grijă și respect pentru tradițiile locale. Alegeți să savurați un rachiu autentic și deosebit, din livezile noastre de prune, pentru a vă bucura de o experiență unică și autentică!

Farmland Business SRL