Descriere

Povestea aRoma a început în Fălticeni, din dorința de a descoperi adevăratul gust al merelor. Producția merelor este asigurată din renumitul bazin pomicol Fălticeni-Rădășeni. Aici, încă din secolul al XV-ulea se comercializau mere între moldoveni și polonezi. Suprafața livezilor și capacitatea de producție situează bazinul pomicol Fălticeni-Rădășeni în top 3, la nivel național.

Metoda de obținere a sucurilor este una inovatoare și respectă în totalitate standardele europene de calitate. Din aceste motive, am reușit, într-un timp relativ scurt, să devenim principalul producător de sucuri 100% naturale din regiunea Moldovei. Pentru sucul natural de mere aRoma folosim doar fructe și/sau legume proaspete, sănătoase și atent culese și selectate din diferite soiuri.

Deținem certificatul de calitate FSSC și toate certificatele de sănătate solicitate de statul român, inclusiv pentru apa pe care o folosim în curățarea liniei de producție. Prin îmbunătățirea continuă a proceselor noastre, utilizând soluții moderne de economisire a energiei și linii de producție eficiente, ne străduim continuu să reducem consumul de apă, energie și gaze naturale, încurajând astfel soluțiile ecologice.

Pe parcursul anilor, în urma experienței acumulate, am decis să diversificăm gama de produse. In momentul de față, aRoma apare pe piață cu următoarele sortimente: suc natural de mere, suc natural de mere și coacăze negre, suc natural de mere și sfeclă roșie, suc natural de mere și soc, suc natural de mere și vișine, suc natural de mere și pere, suc natural de mere și piersici.

Adresa

Fălticeni 725200, Romania

Contact

    • No comments yet.
    • Add a review