Se încarcă...
Timișoara Business Days 2024 Fabricat In Ro

Fabricat în RO te invită la Timișoara Business Days. Beyond Business. Evolution.

Ce îți mai aduci aminte despre mediul de afaceri din România în anul 2010? Acum 14 ani se lansa la Timișoara primul eveniment Business Days Național – un proiect care avea ca scop conectarea și dezvoltarea comunității de afaceri din toate regiunile țării. De atunci și până acum Timișoara a cunoscut o transformare remarcabilă, devenind astăzi unul dintre cele mai importante hub-uri de afaceri din România.

În prezent, Timișoara nu doar că își consolidează poziția în mediul business din România, dar setează și noi standarde de dezvoltare antreprenorială. Cu un buget de dezvoltare impresionant de 1,28 miliarde de lei pentru 2024 și o strategie de transformare digitală pe cinci ani, orașul se pregătește să devină un Smart City veritabil până în anul 2027. Aceste inițiative subliniază angajamentul Timișoarei de a investi continuu în inovație și de a a-și ajuta antreprenorii să-și atingă adevăratul potențial. 

În acest context, seria de evenimente Business Days – Beyond Business. Evolution. se ține și în anul 2024 la Timișoara, susținută de BCR și Fabricat în RO, în calitate de partener oficial. Aceste evenimente, programate pentru două zile luna aceasta, sunt dedicate dezvoltării personale și profesionale a antreprenorilor, oferind o platformă pentru discuții și networking.

La ce să te aștepți de la Business Days – Beyond Business. Evolution.?

Calendarul evenimentelor cuprinde patru teme esențiale pentru antreprenorii locali și regionali: 

  • dezvoltarea leadership-ului 
  • accelerarea digitalizării 
  • agribusiness  
  • Industry 4.0 

În cadrul acestora, participanții vor avea acces la studii de caz și exemple concrete de soluții digitale menite să eficientizeze costurile, să promoveze sustenabilitatea și să implementeze practici agricole inteligente.

Cu peste 50 de speakeri – experți, antreprenori și manageri de top cu o experiență de peste două decenii, evenimentul promite a fi o sursă valoroasă de cunoștințe și inspirație pentru toți participanții. Acești lideri de succes printre care se numără și: Patricia Fiterman – CEO Fiterman Pharma, Felix Pătrașcu – owner Fan Courier, Dan Berinde – Fondator și Managing Partner la Coaching Partners și multe alte nume grele din mediul de afaceri românesc, vor împărtăși cu noi din experiențele lor oferind perspective relevante și actuale pentru piața din România.

Timișoara Business Days – Beyond Business. Evolution. nu este doar un eveniment, ci o oportunitate de a construi legături, de a învăța și de a inova. Este un pas înainte în creșterea performanței regiunilor din România și în consolidarea comunității de afaceri naționale.

Alătură-te și tu acestei inițiative la Timișoara și fii parte din evoluția mediului de afaceri românesc! Ne-ar face o deosebită plăcere să te întâlnim acolo pentru a putea continua să dezvoltăm și să creștem împreună performanța economică a României!

 

Evenimentul are loc în perioada 17-18 iunie, la Iulius Congress Hall.

Mai multe detalii despre Timișoara Business Days – Beyond Business. Evolution se găsesc pe pagina oficială a evenimentului, iar biletele pot fi achiziționate de aici.

Nu mai sta pe gânduri și profită de oportunitate ACUM!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: