Se încarcă...

Săpun natural cu lapte de măgăriță – Bright Lotus Diamond

Săpun cu lapte de măgăriță, 100% natural, realizat manual, pentru a crea comuniunea zilnică de sănătate și strălucire pentru toate tipurile de piele.

54 lei

Solicitare ofertă B2B

  Descriere

  Bright Lotus Diamond are la bază laptele de măgăriță, un puternic antioxidant cunoscut pentru puterea lui de a oferi pielii hidratare, sănătate și strălucire.

   

  De ce lapte de măgăriță?

   

  • Ameliorează acneea, eczemele, petele întunecate si chiar psoriazisul datorită proprietăților antibacteriene și antiinflamatoare;
  • Este supranumit elixirul natural al tinereții;
  • Exfoliaza si reînnoieste pielea fără a lăsa urme de iritare si fără a stresa pielea, totul datorită nivelului ridicat de vitamina A;
  • Conferă strălucire pielii prin prisma nivelului ridicat de vitamina C;
  • Restabilește echilibrul natural al pH-ului care este foarte apropiat de cel al pielii tale.

  Ingrediente INCI (RO): sodium olivate (ulei de măsline saponificat), sodium cocoate (ulei de cocos), sodium shea butterate (unt de shea), sodium ricinoleate (ulei de ricin), sodium cocoa butterate (unt de cacao), donkey milk (lapte de măgăriță), cananga odorata flower oil (ulei esențial de ylang ylang)

   

  Bright Lotus Diamond este un săpun natural 3 in 1 ce poate fi folosit pe față, corp și păr fără să usuce pielea.

   

  Săpunul Bright Lotus Diamond este obținut prin metoda “la rece”, maturat cel puțin 30 de zile și este realizat manual în România, fiind folosite doar ingrediente 100% naturale.

   

  Ambalajele folosite sunt din cutie de carton reciclabil iar ambalarea se face manual pentru fiecare săpun în parte.

   

  Produsele Bright Lotus NU conțin ulei de palmier, aditivi chimici, parfumuri sintetice și NU au fost testate pe animale.

   

  Produsele Bright Lotus sunt testate dermatologic și au fost certificate de către un laborator omologat de Ministerul Sănătății din România. Produsul este notificat UE și îndeplinește directivele europene.