Se încarcă...

Ie traditionala lucrata pe baza noua de bumbac, cu broderie romaneasca

Aceasta ie traditionala este un produs unicat, realizat manual cu tehnici traditionale si cu materiale de calitate superioara. Este confectionata pe baza noua de bumbac, ceea ce o face mai rezistenta si mai usor de intretinut.

Broderia romaneasca de pe ie este o adevarata opera de arta, transmitand bogatia si diversitatea culturii romanesti. Setul include si un brau traditional, care completeaza perfect aceasta piesa vestimentara.

De asemenea, este important de mentionat ca aceasta ie are o vechime de minim 30 de ani, ceea ce ii confera o valoare culturala si istorica deosebita. Marimea S-M se potriveste unei game largi de persoane, iar designul clasic si atemporal face ca aceasta ie sa fie potrivita pentru diverse ocazii si evenimente.

450 lei

Vandut de : Livada cu rochii SKU Ie traditionala lucrata pe baza noua de bumbac_1 Categories , , Tag

Descriere

Această ie tradițională este realizată manual din bumbac de cea mai bună calitate și brodată cu motive tradiționale românești. Este un produs autentic și unic, care reflectă frumusețea și bogăția tradițiilor populare românești.

Materialul de baza al iei este bumbacul, un material confortabil și respirabil, potrivit pentru orice anotimp. Broderia românească este realizată cu migală și răbdare de către meșteri pricepuți, folosind tehnici tradiționale transmise din generație în generație.

Această ie tradițională este disponibilă în mai multe dimensiuni și modele, astfel încât să se potrivească oricărei preferințe sau ocazii speciale. Este o piesă vestimentară unică și elegantă, care poate fi purtată cu mândrie în orice moment al zilei.