Se încarcă...

Săpun natural cu cenușă vulcanică – Bright Lotus Obsidian

Săpun cu cenușă vulcanică, 100% natural, realizat manual pentru a crea comuniunea zilnică de sănătate și strălucire pentru toate tipurile de piele.

51 lei

Descriere

Bright Lotus Obsidian este un săpun cu un puternic efect exfoliant fără să distrugă pielea, asta datorită ingredientului său principal, cenușa vulcanică.


Beneficii:


  • Curăță pielea si scalpul de impurități având în același timp un efect calmant datorită enzimelor si mineralelor sale active;
  • Elimină grăsimea în exces de pe piele și de pe scalp, prevenind acneea, erupțiile și mătreața;
  • Restabilește sănătatea pielii prin proprietățile sale antiseptice, antibacteriene si antioxidante;
  • Exfoliază pielea prin eliminarea toxinelor și desfundarea porilor;
  • Oferă pielii strălucire și hidratare.

Ingrediente INCI (RO): sodium olivate (ulei de măsline saponificat), sodium cocoate (ulei de cocos), sodium cocoa butterate (unt de cacao), sodium ricinoleate (ulei de ricin), sodium arganate (ulei de argan), volcanic ash (cenușă vulcanică), lavandula angustifolia oil (ulei esențial de lavandă)

Bright Lotus Obsidian este un săpun natural 3 in 1 ce poate fi folosit pe față, corp și păr fără să usuce pielea.


Săpunul Bright Lotus Obsidian este obținut prin metoda “la rece”, maturat cel puțin 30 de zile și este realizat manual în România, fiind folosite doar ingrediente 100% naturale.


Ambalajele folosite sunt din cutie de carton reciclabil iar ambalarea se face manual pentru fiecare săpun în parte.


Produsele Bright Lotus NU conțin ulei de palmier, aditivi chimici, parfumuri sintetice și NU au fost testate pe animale.


Produsele Bright Lotus sunt testate dermatologic și au fost certificate de către un laborator omologat de Ministerul Sănătății din România. Produsul este notificat UE și îndeplinește directivele europene.