Reduceri!

Raft pentru hartie igienica cu suport telefon Bavaria alun

Statisticile spun ca intre 37% pana la 75% din oameni, folosesc un smartphone in timp ce merg la baie. Prin urmare, va propune un raft pentru hartie igienica cu suport pentru teleon, deoarece, aceleasi statistici spun ca, in anul 2015, 7 milioane de telefoane mobile au ajun in vasul de toaleta.

Cu un design cu linii simple, sportul de hartie igienica Bavaria, are o capacitate de doua role. Produsul se monteaza pe perete, sau dupa preferinte, poate fi folosit ca un suport de sine statator.

Produs fabricat in Romania.

Dimensiuni:

Lungime: 15 cm

Inaltime: 35 cm

latime: 11.4 cm

Culoare: alun

90 lei

Got Wood este tamplarul zilelor noastre ce promoveaza in totalitate produse romanesti. Dragostea pentru lemn ne motiveaza sa aducem clientilor nostrii produse cu un design inedit si o calitate superioara. Pe langa produsele create in atelierul nostru din Bucuresti, promovam si mesteri din Transilvania, Bucovina, Dobrogea si Olenia si suntem in permanenta cautare de oameni indragostiti de mestesugul lemnului.
Combinand elemente ca lemnul, metalul si cimentul, Got Wood va ofera o gama de produse cu un design rustic-industrial, cu o selectie variata, cum ar fi pieste de mobilier, corpuri de iluminat si decoratiuni.