Descriere

Produsele Lavanda Laurei sunt produse naturale, lucrate manual, pentru a pune în valoare cel mai prețios ingredient: uleiul esențial de lavandă. Lavanda este recunoscută ca fiind o plantă minune, “aurul mov”, cu numeroase beneficii pentru sănătate și starea de spirit, tocmai de aceea am dorit sa introducem uleiul esențial de lavandă în toate produsele noastre pentru ca fiecare să poate beneficia de efectele terapeutice ale lavandei.

Proprietăţile uleiului de lavandă:

 • regenerator celular și reparator cutanat
 • cicatrizant, ajută la refacerea pielii rănite, afectate de eczeme, urticarii, psoriazis, acnee
 • calmant cutanat, liniștește pielea rănită, înroșită, arsă de soare sau înțepată de insecte antiseptic
 • antispasmodic, decontractant muscular, antalgic
 • sedativ şi liniştitor, armonizant
 • echilibrant al sistemului nervos

Așadar fie ca vă doriți o baie relaxantă în care să presărați câteva linguri de sare *Lavanda Laurei împreună cu o bilă efervescentă, sau să vă reîmprospătați tenul cu apa de lavandă, sau dacă vreți pur și simplu să vă bucurați de o după amiaza relaxantă plină de parfum de lavandă, puteți aprinde o lumânare din ceara de soia cu ulei esențial. Chiar și în trafic puteți avea un moment de respiro de la viața agitată, folosind odorizantul auto Lavanda Laurei.

Săpunul handmade cu lavandă și lemongrass are efect tonifiant, hidratant și antibacterian. Puteți chiar sa va reîmprospătați toată casa folosind săculeții cu floare uscată de lavandă ce degaja un miros discret în toată casa.

Toate acestea le puteți găsi în CUTIA CU MINUNĂȚII LAVANDA LAUREI, chiar și mai mult de atât, acesta poate fi CADOUL PERFECT deoarece cutiile sunt decorate manual, pot fi și personalizate, iar după îți are produselocutiile pot fi folosite pe post de cutii pentru bijuterii sau pentru păstrarea amintirilor.

Adresa

Iasi, Romania

Contact

   • Adrian Ambrose
    2 februarie 2020 at 2:34 PM

    Folosesc produsele de la Lavanda Laurei de multi ani sunt foarte multumit de calitatea lor.

    Recomand sapunul, uleiul esential de lavanda pentru sauna, sarea de baie si deodorantul 🙂

   Add a review