Se încarcă...
Descriere

Sunt un artist profesionist multidisciplinar cu o experienta de peste 20 de ani in crearea proiectelor artistice la scara mica sau mare. Printre proiecte se numara pictura pe panza si pe alte tipuri de suporturi, decoruri si costume pentru spectacole si evenimente private, aranjamente interioare, filme de scurt metraj, cursuri nonformale in domeniul artelor, ca si artist vizual, dar si ca producator artistic.

Misiunea mea este de a-mi impartasi bucuria darului primit, iar artele vizuale îmi înlesnesc acest lucru. Îmi plac culorile vii și contrastele care izvorăsc din bucuria și plenitudinea vieții trăite, dar și culorile pastelate care exprimă linistea, calmul si pacea.

Liceul de arte plastice mi-a fost o vastă bibliotecă, dar studiile superioare și cursurile urmate suplimentar in domeniul artelor m-au plonjat în lumea filmului, a teatrului și a televiziunii, unde am învățat meserie, artă și să-mi depășesc limitele zi după zi. Cursurile și atelierele de spiritualitate m-au ajutat să mă eliberez de stereotipurile artistice, să captez, să descifrez și să traduc în materie numai ceea ce văd cu sufletul. Temele mele preferate sunt îngerii, maternitatea și oamenii.

Susțin ateliere de creatie (pentru copii si adulti) unde oameni inocenți în zona artistică sunt chemați să-și iasă din zona de confort și să descopere lumea mare și plina de emotii. Încerc să ajut oamenii să-și exprime trăirile, să nu le înghesuie si să le ascundă în colțurile inimilor. Atelierele de grup pentru adulti „Terapie prin Arta, terapie pentru suflet”, sunt dedicate celor ce caută calea către “sursă”, în afara și în sinea lor, pentru a dezvolta ceea ce este lumină, bucurie, iubire în fiecare.

„Dintre spectacole și filme, costume și decoruri, fotografii și cărți, machete și tablouri, expoziții și călătorii, vă invit să exprimentați oaza sufletelor voastre: Arta!”

Contact

    • No comments yet.
    • Add a review