Se încarcă...

A-sign - Producator de posete si genti

Producator de posete si genti

Descriere

Cele mai bune prietene ale femeilor sunt...poșetele! Fie că ascund lucruri utile sau mai puțin utile, fie că sunt purtate în viața noastră cotidiană sau în zile de sărbători, poșetele, gențile și rucsacurile ne sunt companie fidelă de-a lungul drumurilor noastre.

Sunt Anita Márkus-Biró, de profesie designer vestimentar, creatoarea sub numele A-sign (AnitaBDesign). Accesoriile A-sign se caracterizeaza prin combinarea mai multor materialitati, stiluri si textile vintage in forme moderne.

De cca. 10 ani, prin produsele concepute și confecționate de mine ofer un strop de culoare și creativitate clienților mei provenind atât din România cât și din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

În atelierul A-sign găsești o gamă largă de accesorii atât pentru Ea, pentru El, cât și pentru ăl' mic,  respectiv produse personalizate după ideile clienților.

Mama a două fetițe minunate, sunt mereu în căutarea soluțiilor inovatoare: astfel se nasc produse funcționale și la fel de chic, potrivite celor mai variate ocazii de la o simplă plimbare cu familia, la momentele speciale petrecute cu cei dragi.

Te invit să explorezi lumea A-sign, accesând pagina mea de Facebook, să mă vizitezi în atelierul meu virtual de pe http://anitabdesign.breslo.ro și să ne conectăm pe Instagram.

 

 

 

Adresa

str. Timis, Timisoara, Romania

Contact

    • No comments yet.
    • Add a review