Se încarcă...
Descriere

Compania noastră a fost fondată în anul 2010 ca o afacere de familie. Ideea de a face biscuiți de casă din ingrediente 100% BIO a venit de la faptul că nu am găsit în magazine biscuiți pe placul nostru. Ca urmare am început să coacem biscuiți după o rețetă veche de familie în speranța că și altora le va place gustul acestuia.

În primul rând am început să coacem biscuți din semințe cum ar fi: semințe de chimion, semințe de in, semințe de susan, semințe de floarea soarelui și semințe de dovleac. Pe lângă acestea și biscuiții cu țelină au cucerit mulți oameni. Ca și în viețiile fiecărui și la noi au fost greutăți, dar numărul crescut atât a noilor clienți cât și a celor mulțumiți ne-au dat puterea necesară de a crea noi biscuți cu arome și mai interesante. Așa am început să coacem bicuți de anason, busuioc și rozmarin.

Fiind părinte a doi copii, sănătatea lor și a noastră este foarte importantă pentru noi, iar pentru a trăi sănătos este important să mâncăm sănătos. Dacă mai ai nelămuriri sau întrebări, îți stăm la dispoziție, tot ce trebuie să faci e să ne contactezi.

Adresa

Str. Remetea 132 Targu Mures, Romania

Contact

    • No comments yet.
    • Add a review