Se încarcă...

Zorian

Zorian este uleiul natural din floarea soarelui

Descriere

Bucătăria ta poate deveni o adevărată oază de savoare și sănătate cu ajutorul lui Zorian, un veritabil strop de soare care își găsește locul în fiecare preparat. Zorian reprezintă un ulei natural din semințe de floarea-soarelui, obținut cu metoda tradițională a presării la rece, ce îi conferă un gust unic și calități benefice pentru organism. Descoperă această comoară a gustului, un element esențial pentru fiecare bucătărie!

În inima Transilvaniei, în pitorescul sat Unirea, s-a născut De La Ferma, o afacere de familie fondată în anul 1994, ce ajuns acum la a doua generație. Timp de un deceniu, cu pasiune și dăruire, am îngrijit cu atenție și afecțiune animalele, în special vacile și oile. Această legătură strânsă cu natura a devenit sursa de inspirație pentru a oferi oamenilor produse autentice și pline de prospețime.

Anul 2002 a marcat un moment de cotitură pentru De La Ferma, când am luat decizia de a investi într-o modernă fabrică de prelucrare a laptelui. Astfel, am pus bazele producției de ulei Zorian, menit să aducă un plus de gust și sănătate în bucătăriile tuturor. Înființarea fabricii a reprezentat pasul către oferirea unui produs de calitate superioară, un ulei presat la rece, cu autenticitatea și prospețimea naturii.

Zorian, uleiul nostru natural, se obține din semințele selectate ale floarei-soarelui, prin metoda tradițională a presării la rece. Acest proces păstrează toate proprietățile benefice ale semințelor și oferă uleiului un gust distinct și autentic. Cu o gamă variată de ambalaje, de la 1L, 0,5L, 0,25L și până la plicuri, avem grijă să îl facem disponibil în mod convenabil pentru fiecare nevoie și preferință.

Pentru clienții noștri fideli sau pentru cei care folosesc cantități mai mari de ulei, oferim și variante de ambalare în recipiente de 5 sau 10 litri. Astfel, puteți beneficia de avantajele autenticității și prospetimii acestui ulei de calitate, în cantități pe măsură. Fie că alegeți varianta clasică sau una mai practică, veți simți mereu gustul autentic și beneficiile pentru sănătate pe care Zorian le aduce în fiecare picătură.

Descoperă universul gustului autentic și al sănătății cu Zorian. Fiecare picătură de ulei aduce în preparatele tale prospețimea naturii și aroma delicată a semințelor de floarea-soarelui. Alege să aduci în bucătăria ta un strop de soare, alege Zorian pentru a experimenta gusturi autentice și pentru a-ți răsfăța simțurile cu un produs deosebit.

Adresa

Comuna Oțeleni, Str. Principală nr. 39

  • No comments yet.
  • Add a review