Descriere

Orange Valley va propune solutia 100% bio pentru intarirea imunitatii familiei dumneavoastra. Remediul natural va este pus la dispozitie intr-o formula unica, fara a folosi niciun fel de conservant sub forma unei bauturi delicioase si elegant ambalate numita catinada, .

Orange Valley nu mai este de mult doar visul unui tanar producator de catina, ci o poveste frumoasa pe care nu putini sunt cei care o cunosc acum de la televizor. De asemenea, vestea despre catinada a ajuns si peste hotare! Mai exact este vorba despre Rustic's Restaurant care a decis sa furnizeze catinada marca Orange Valley - doza zilnica de sanatate pentru clientii lor.

Catinada contine vitaminele B, C si P, vitamine antioxidante, cu rol important în fenomenele hemoragice, afecţiuni ale venelor, artrite ale membrelor inferioare, răceală, ateroscleroză, hipertensiune arterială, eczeme şi arsuri. In plus, este atat de gustoasa incat o bei de placere oriunde si in orice moment al zilei.

Adresa

Mihai Eminescu (310,46 km) 615290 Târgu Neamț

Contact

   • Marius Tudor
    13 decembrie 2019 at 10:43 AM

    Buna ziua.Va deranjez cu o intrebare.Daca as dori sa fac comanda dar locuiesc in Anglia credeti ca ati putea onora comanda???Multumesc in avans.

   Add a review