Se încarcă...

La Bunicul Matei

Credem în calitate

Descriere

Fabrica este ridicată pe terenul „Bunicului Matei”, fiind un omagiu adus copilăriei pline de bunătăți naturale. Astfel, am decis să creez această poveste după elemente reale și am înregistrat brandul la o organizație recunoscută pe plan european.

Produsele ”La Bunicul Matei” nu aduc o poveste, aduc un îndemn: „Mâncați sănătos, mâncați acasă!”

De aici s-a născut ideea de a realiza această afacere în satul din apropierea celui de baștină, Săcuieni, aflat pe drumul ce leagă Târgoviștea de Ploiești, într-o zonă de tranzit care face legătura dintre Oltenia și Moldova.

Rețetele produselor ”La Bunicul Matei” sunt o combinație de informații adunate în timp, de pe meleaguri muntenești și ardelenești, de la cei cu respect pentru tradiție și de la oameni care îmbină tradiția cu tehnici moderne de preparare. Avem rețete primite de la bătrâni, tehnologi renumiți în branșă și sfaturi preluate de la profesori de la Facultatea de profil din Târgoviște. De asemenea, am colaborat cu succes cu bucătari renumiți și pasionați de gastronomie.

Beneficul principal al acestor produse este faptul că nu sunt injectate, că nu conțin nitriți, polifosfați, monoglutamat și coloranți. Carnea este curată și este achiziționată de la abatoare autorizate.  Consumatorii produselor noastre descoperă gustul preparatelor de casă. Prepararea produselor îmbină valori precum respectul și responsabilitatea față de sănătatea semenilor, prin asigurarea calității siguranței alimentare. Produsele sunt făcute în condiții moderne europene, prin respectarea standardelor de calitate la cel mai înalt nivel.

Adresa

Sacuieni, Comuna Gura Ocnitei, Strada Inv Ghe Popescu 251

Contact

    • No comments yet.
    • Add a review