Se încarcă...

Ferma Socială Bettine Găgeşti

Producător de brânză proaspătă și maturată de capră

Descriere

Înființată în 2007 ca proiect social, Ferma Socială Bettine Găgeşti beneficiază de toate dotările moderne, produsele fiind la cele mai înalte standarde de calitate. În acest moment, această fermă produce brânză proaspătă și maturată, precum și o serie de sortimente speciale precum: brânza în parafină, brânza cu nucă, brânza cu mărar, toate produse ecologice și de calitate, la un preț competitiv pe piață.

De animalele de la Ferma Socială Bettine Găgeşti au grijă trei persoane responsabile și cu producția de lapte și transformarea lui în cele mai fine brânzeturi după rețete olandeze.

Încă de la început, Ferma Socială Bettine Găgeşti a fost un proiect dedicat persoanelor cu dizabilități, iar această misiune nu s-a schimbat nici până acum. Este vorba de rezidenții Locuinței Protejate din Găgești, unitate a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Vaslui. Aceștia ajută la munca de zi cu zi din cadrul fermei și, pe lângă posibilitatea de a interacționa între ei dar și cu alte persoane și cu animalele de la fermă, sunt recompensați și cu produse bio de două ori pe săptămână.

Adresa

Găgești, Comuna Găgești, Vaslui County 737255, România

Contact

    • No comments yet.
    • Add a review