Descriere

AromaZen este crescut un proiect început în data de 2 martie 2015, bazat pe un set de valori  pe care ne dorim să-l împărtășim și cu voi.

Pasiunea este criterul de bază atât când vine vorba de preparatele noastre, cât și de alegerea colegilor. Credem că
mâncarea este mult mai gustoasă dacă o facem cu drag și cântec.

Integritatea ne definește pentru că livrăm mereu ceea ce am promis sau chiar mai mult, dar niciodată mai puțin!

Învățarea continuă face parte din ritualul nostru zilnic. Învățăm de la experți, de la colegi, din greșeli și din feedback-ul primit de la cei care ne aleg.

Perfecționismul stabilește regula de bază din bucătăria Aroma Zen: dacă creatorul unui produs privește produsul și apare gândul „puteam să-l fac mai bun”, atunci produsul nu părăsește bucătăria noastră. Îl preparăm din nou cu pasiune, experiență și intuiție.

Colaborarea este altă valoare ce ne ține împreună și pentru noi e reprezentată de toți membrii echipei Aroma Zen și voi, beneficiarii produsului nostru.

Respectul ne însoțește la fiecare pas. Ne respectăm colegii, clienții și bineînțeles produsul pe care îl creăm.

Susținem oamenii pentru a avea un stil de viață sănătos, oferindu-le produse culinare optime pentru slăbit, pentru menținerea greutății sau meniuri personalizate în funcție de necesitățile fiecăruia în parte. Astfel, am împărțit rezultatul muncii noastre în două categorii:

  • Abonament Business Lunch - livrăm pranzul la birou de luni până vineri;
  • Abonament de Slabit - livram acasă mesele pentru o întreagă zi: mic dejun, gustare, prânz și cină, meniuri făcute după stilul de alimentație al lui Montignac și revizuite de nutriționiștii cu care colaborăm.
    Media de kg pierdute pe săptămână de către clienții noștri este între 1 si 5 kg - în funcție de kg de la care se pleacă.

În 2020 vom lansa produse noi pe piață și vizăm să ajungem în magazinele din Iași cu produse sănătoase marca AromaZen. Vom avea, burgeri vegetali cu quinoa și pâine făcută de noi cu turmeric și mix de semințe, avocado, Burgeri cu carne de vită, guacamole din avocado și hummus de năut cu sfeclă.

Produsele noastre ajung foarte ușor în casele ieșenilor și astfel le oferim un stil de viață sănătos. Pe viitor, ne-am propus ca AromaZen să ajungă pe mesele tuturor românilor.

„O Românie sănătoasă prin alimentație!” este viziunea noastră. Alături de voi știm că acest lucru va fi posibil.

Scopul AromaZen este de a avea o comunitate sănătoasă și armonioasă!

Ne-am descoperit pasiunea de a găti pentru tine preparate delicioase și ideale pentru un stil de viață sănătos.
Lasă-ne pe noi să gătim, iar tu o să ai mai mult timp pentru tine, familie, pasiuni și hobby-uri.

AromaZen - Healthy food - Mâncare sănătoasă la birou sau acasă!

Adresa

Bulevardul C.A. Rosetti 700141, Iași, Romania

Contact

    • No comments yet.
    • Add a review