SoloPasta – pur și simplu paste românești, de calitate

Pastele sunt fără îndoială unul din cele mai gustoase și mai apreciate alimente din întreaga lume. Nenumărate popoare au inclus pastele în alimentația de zi cu zi, compunând pe baza lor mâncăruri care mai de care mai aromate și mai gustoase. 

Chinezii de exemplu, le consumă amestecate cu bucățele minuscule de carne și legume, prefăcându-le într-un curcubeu de culori și arome; Japonezii le introduc într-o supă concentrată și apoi le sorb cu plăcere; Turcii le prepară amestecate cu orez pentru a-i da acestuia mai multă textură; Italienii se bucură de ele cu diferite sosuri; Iar noi, românii, cu ce ne place fiecăruia, considerându-le cel mai versatil deliciu culinar din bucătărie.

La prima vedere, dacă le excludem forma, toate pastele par mai mult sau mai puțin la fel, dar în realitate, aroma și savoarea preparatelor finale cu paste depind enorm de calitatea pastelor pe care le folosim. De aceea, în acest articol, am ales să vă prezentăm producătorul SoloPasta, un producător român de paste care dau textură, culoare, aromă și diversitate mâncărurilor noastre.

SoloPasta – paste românești de calitate

Gama de produse SoloPasta cuprinde diferite tipuri de tăiței, macaroane și paste care mai de care mai sofisticate și delicioase, ideale pentru prepararea unor mâncăruri inedite. 

Pastele SolaPasta se diferențiază de alte produse similare prin calitatea materiei prime din care sunt fabricate. Aceasta le dă gustul și aroma inconfundabile care i-au cucerit pe toți cei care le-au încercat măcar o dată.

Cum se prepară pastele SoloPasta?

Pastele SoloPasta se prepară exact la fel de simplu ca oricare alte paste. Ele pot fi fierte pur și simplu și servite cu sosuri sau în loc de altă garnitură pentru preparatele din carne; merg de minune și ca desert, în budinci cu lapte sau  pur și simplu cu zahăr și cu nucă, așa cum ne îndulceau odinioară bunicile noastre.

Pastele SoloPasta sunt delicioase și în supe sau în ciorbe. Ele dau acestor preparate un plus de complexitate, făcându-le mai sățioase și mai satisfăcătoare. 

Când vrei ceva rapid, simplu și gustos de mâncare, fierbe o mână de paste SoloPasta, adaugă câyeva roșii uscate, conservate în ulei și vreo cinci-șase frunzulițe proaspete de busuioc și gata, în mai puțin de 15 minute ai preparat un fel de mâncare pe cât de simplu, pe atât de savuros.

Iar dacă ai nevoie de mai multe idei de preparare, vizitează pagina de Facebook SoloPasta și inspiră-te direct de la sursă!

Paste gustoase – cadouri prețioase

Cui nu-i plac pastele? Noi recomandăm pastele SoloPasta și în loc de alte cadouri pentru prieteni și familie. Ambalate în cutii colorate și atractive, pastele SoloPasta pot constitui un cadou frumos și elegant pentru persoanele care vor să meargă la sigur atunci când fac un dar. 

Indiferent dacă le cumperi pentru tine sau pentru cineva drag, încearcă și tu pastele SoloPasta și cu siguranță te vei îndrăgosti din nou de paste!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: