Zahărul Coronița pentru toate gospodinele

După o masă copioasă, orice gurmand autentic servește ceva dulce. Orice român autentic recunoaște că zaharul Coronița este un brand cu tradiție îndelungată în spate. El este prezent în bucătăria românească pentru a satisface papilele gustative ale întregii familii.

Zaharul Coronița aparține celui mai mare producător de zahăr – Agrana România, alături de zahărul Mărgăritar. Agrana România deține 2 fabrici de zahăr la Buzău și Roman. Cele din Urziceni și Liești aparțin companiei austriece Agrana Zucker.

O vorba din popor spune că “Învățătorul este zahărul brut, iar elevul zaharul rafinat”. O întreagă gastronomie s-a ridicat în jurul acestui ingredient magic. O adevărată istorie s-a construit prăjitură cu prăjitură, formând o tradiție implacabilă a gustului bun, a simțului artistic și a stilului rafinat. De la plăcinte pufoase ce se topesc în gură, budinci fine și biscuiți crocanți, zahărul Coronița poate fi considerat un membru al familiei, un profesor al deliciilor și temelia bucătăriei românești.

Cine folosește Zahărul Coronița?

Brandul Coronita este zahărul preferat al gospodinelor și al consumatorilor casnici. El este ingredientul secret pentru orice prăjitură delicioasă. Când ne gândim la copilărie, cu siguranță ne vin în minte gogoșile și prăjiturile de casă ale mamei. Sau cornulețele și cozonacul bunicii. Toate aceste dulciuri erau frământate cu iubire, coapte cu răbdare și îndulcite cu zahărul familiei-Coronița.

Vă puteti imagina o lume fără dulceață? Dacă nu ar fi existat zahărul, gemurile și dulcețurile nu ar fi fost inventate. Pe lângă dulciuri, acest zahăr este folosit pentru conservare. De asemenea, datorită capacității sale extraordinare el influențează textura și accentuează culorile din diferite amestecuri alimentare. Dar se folosește și pentru a oferi savoare și gust dulce băuturilor răcoritoare.

Agrana Romania a transformat un produs alimentar aparent neînsemnat, într-un ingredient de bază cu notorietate ridicată, pe o piață în care acest tip de produse sunt dificil de diferențiat. Zahărul Coronița, alături de Mărgăritar pot fi găsite în diferite cantități, la prețuri accesibile, sub formă de:

  • zahăr cristal
  • zahăr fin
  • zahăr pudră
  • zahăr cubic
  • zahăr brun

Agrana România este o firmă adaptată să satisfacă nevoile și cerințele tuturor segmentelor de clienți: industriali, retaileri, HoReCa, până la consumatorul final. Fiind unul dintre cei mai importanți furnizori, el este prezent atât în rețele mari de hypermarket-uri: Kaufland, Carefour, Auchan, BILLA, Lidl, Metro, Selgros, Penny, cât și în orice magazin mic de cartier.

Mai mult decât atât, calitatea deosebită a materiei prime folosite și  eficiența procesului de prelucrare a trestiei de zahăr și a zahărului brut reprezintă cartea de vizită a acestei firme. Orice român autentic își completează ziua savurând o bucățică de rai, preparată cu zahărul Coronița!

Dacă îți plac produsele românești în general și dulciurile în particular, te invităm să faci cumpărături din magazinul online al platformei FabricatinRO!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: