Se încarcă...
Suc Din Catina Alba Hipy Iasi 2

Energie și sănătate într-un pachet mic congelat – suc ecologic de cătină albă Hipy

Energie și sănătate într-un pachet mic congelat – suc ecologic de cătină albă Hipy

Când te gândești la o dietă echilibrată, naturală și sănătoasă, îți vin în minte alimente banale, fără gust și anoste. Foarte neadevărat. Cu puțină informare, vei descoperi produse extraordinar de sănătoase și de gustul cărora te vei îndrăgosti – tu și familia ta. Unul dintre acestea este sucul din cătină albă. El prezintă o multitudine de beneficii asupra sănătății omului, deoarece are un conținut ridicat de acizi grași, numeroase vitamine (A, C și E), flavonoide și minerale esențiale pentru organismul nostru.

FabricatinRO îți recomandă sucul de cătină albă Hipy pentru că este un suc ecologic, fără adaos de apă, zahăr sau  conservanți, conținând 100% fruct. Povestea lui a luat naștere în anul 2012, în Popricani, județul Iași, când Adrian Fetcu a început cultivarea unui teren de 20 de hectare doar cu cătină albă, ecologică, din soi nemțesc, certificat – Orange Energy.

Din fericire, românii sunt tot mai preocupați de această nișă, a alimentelor naturale și sănătoase. Sucul Hipy este comercializat congelat, pentru că prin pasteurizare și-ar pierde foarte mult din proprietăți, de exemplu, ar pierde din vitamina C în proporție de 80%. Sucul se găsește în majoritatea hipermarketurilor Carrefour din țară și o parte din market uri (vezi lista completă aici: Suc de Catina presata la rece | Hipy), în zona fructelor. Îl veți găsi în lada de congelator Hipy, la prețul de 24,99 lei, punga de 320 g. Cu magazinele Carrefour se lucrează în regim de consignație, găsindu-se astfel o formulă de succes de colaborare.”

Atunci când nu avem la dispoziție fructe proaspete, sucul ecologic Hipy este alegerea cea mai bună, susținând starea de sănătate a consumatorilor. Sucul Hipy se poate consuma în formă concentrată (cu sau fără miere de albine), diluat cu apă sau cu alte lichide (suc de mere, suc de caise etc.) ori ca o alternativă la limonadă. Se consumă dimineața sau în prima parte a zilei deoarece are un puternic efect energizant.

Cantitatea zilnică recomandată:

  • Adulţi: 50 ml de 1 – 2 ori/zi în cure de 30 zile, de 2 – 3 ori/an (sau 20 – 30 ml de 2 ori/zi continuu, cu pauză de 30 zile la fiecare 3 luni)
  • Copii peste 3 ani: 20 ml de 1 – 2 ori/zi în cure de 30 zile, de 3 – 4 ori/an (sau 10 ml de 2 ori/zi continuu, cu pauză de 30 zile la fiecare 4 luni)
  • Copii 1 – 3 ani: 5 – 10 ml 1 administrare/zi în cure de 30 zile, de 3 ori/an. Se administrează cu prudenţă pentru a preîntâmpina posibilele reacţii alergice la această vârstă.

De ce să alegem Sucul de Cătină Hipy?

Hipy – Suc Ecologic din Cătină Albă presat la rece este de departe un produs unic pe piaţa românească impunându-se prin caracteristici importante, susţinute de analize de laborator și certificări obţinute în urma inspecţiilor efectuate periodic de către organismele abilitate:

– Hipy este un produs ecologic certificat!

Fructele de cătină provin din cultură românească de cătină cu certificare ecologică, lipsa substanţelor chimice fiind verificată și analizată periodic de CERTROM – Organismul de Inspecţie și Certificare Ecologică.

– Hipy este DOAR suc de fructe de cătină albă din cel mai bun soi!

Fructele de cătină se recoltează la început de toamnă, eşalonat, atunci când fructul a atins greutatea optimă şi conţinutul său în substanţe active este maxim. Hipy conţine doar sucul şi pulpa din fructele de cătină albă, fără adaos de apă, zahăr sau conservanţi. Din acest motiv sucul Hipy este acrişor, tulbure natural şi are consistenţa unui nectar.

– Hipy foloseşte cea mai bună metodă de conservare: congelarea!

Sucul ecologic de cătină Hipy se obţine doar prin presare la rece, fiind ambalat în pungi speciale și congelat rapid la -32℃. Spre deosebire de pasteurizare, congelarea îi menţine ridicată calitatea nutriţională şi îi păstrează nealterate toate proprietaţile. De ce este foarte important acest aspect? Mare parte din puterea vindecătoare a cătinei stă în conţinutul uriaş de vitamina C: de zece ori mai mare decât a citricelor! Dar vitamina C este termolabilă. Asta înseamnă că prin pasteurizare sau ridicarea la o temperatură înaltă vitamina C se pierde în proporţie mare (cca 80%). Sucul de cătină “Hipy” este procesat la rece și congelat rapid păstrând nealterate calităţile fructelor proaspete.

Trebuie să avem grijă de sănătatea noastră și a familiei, iar acest lucru se poate face ușor dacă ne informăm în legătură cu produsele cumpărate. Pe noi, cei de la FabricatinRo, sucul Hipy ne-a convins că este un produs românesc de o calitate excepțională și delicios, adorat și de către cei mai mici membri ai familiei.

Sursa: modernbuyer.ro, hipy.ro

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: