Se încarcă...

Portofel slim bărbați Loki, din piele neagră, un accesoriu de invidiat

Reduceri!

DETALII PRODUS :

 • Produs lucrat manual in Romania
 • Folosim doar piele naturala de calitate
 • Cusut manual cu ata cerata de 0,8 – 1 mm

DETALII TEHNICE :

 • Dimensiuni : L – 11,5 cm / l – 8,5 cm / h – 0.8 – 1 cm
 • 1 agrafa cu arc pentru bancnote
 • 1 compartiment CI
 • 4 compartimente carduri
 • 1 compartiment carduri multiple ( 1-8 buc )

  De obicei livram produsele a 2-a zi dupa ce realizati comanda, dar se intampla sa mai intarziem una, doua zile, in functie de cate comenzi avem ( Va rugam sa ne intelegeti, sunt produse lucrate manual si dureaza ceva sa realizam stocuri )
Produsele personalizate, de asemnea le vom livra cat putem de repede.
Va multumim pentru intelegere!

Produsele noastre pot fi deasemnea personalizate: fara logo/culoare diferita cusatura/gravura laser ( doar la plata cu cardul )
Il puteti comanda AICI

Prețul inițial a fost: 210 lei.Prețul curent este: 180 lei.

Vandut de : ElyK Creation Category

Solicitare ofertă B2B

  Descriere

  Îmbogățește-ți colecția de accesorii cu un portofel de excepție, lucrat manual, din piele naturală, de cea mai înaltă calitate, creat de brandul românesc ElyK Creation. Acest portofel slim, personalizat, nu este doar un accesoriu practic, ci un prieten fără de care nu vei mai dori să pleci de acasă. Cu fiecare utilizare, pielea naturală dezvăluie o frumusețe rustică și dezvoltă o patină distinctă, accentuând astfel caracterul unic fiecărui portofel.

  Pielea naturală folosită la confecționarea acestui portofel, este una de cea mai bună calitate, recunoscută pentru durabilitatea și aspectul său impecabil. Tratamentul special de Modul său de prelucrare îi permite să-și schimbe calitățile în timp și să evolueze, transformându-se într-un produs cu calități superioare și un aspect vintage, atât de apreciat.

  Portofelele Loki, la fel ca toate celelalte accesorii din colecția Elyk Creation au fost realizate manual în țara noastră, de către artizani români cu experiență și o pasiune ieșită din comun pentru pielea naturală.

  Cusăturile manuale, realizate cu ață cerată de 0,8 – 1 mm, asigură o rezistență sporită și un finisaj de înaltă calitate, dar și un aspect îmbunătățit.

  Acest portofel este ideal pentru bărbatul modern, care apreciază nu doar funcționalitatea accesoriilor sale, ci și aspectul lor, știind că acestea contribuie masiv la imaginea sa. Cu multiple compartimente, acest portofel este perfect echipat pentru nevoile zilnice ale unui bărbat aflat mereu în mișcare, care își dorește să obțină totul acum și nu face compromisuri la nimic. 

  Un portofel bărbați slim exact așa cum ai visat întotdeauna

  Îți plac accesoriile din piele? Îți place minimalismul? Îți place lucrurile simple, care îți oferă exact ceea ce ai nevoie? Atunci acest portofel minimalist slim este ceea ce ai visat dintotdeauna. Ție nu îți place să te complici! Îți place să mergi mereu la sigur și pentru a putea face mereu asta nu ai nevoie de lucruri inutile, ci doar de lucruri practice, însă cu un aspect modern, în ton cu tendințele actuale, deoarece nu lași nimic la voia întâmplării când vine vorba de imaginea ta.

  Informații suplimentare

  Dimensiuni11.5 × 8.5 × 1 cm

  ElyK Creation