Se încarcă...

Inel Inima

Inel din ceramia glazurata, cu baza reglabila

Accesoriu unicat, modelat si glazurat manual

Dimensiune: diametru 3 cm

30 lei

Solicitare ofertă B2B

    Descriere

    Inelul din ceramica glazurata, cu baza reglabila, este un accesoriu unicat ce impresioneaza prin designul sau elegant si detaliile minuțios lucrate. Fiecare inel este modelat si glazurat manual, ceea ce il face sa fie o piesa unica, speciala si originala.

    Cu un diametru de 3 cm, inelul este potrivit pentru a fi purtat zi de zi, dar si la evenimente speciale, adaugand un plus de eleganta si stil tinutei tale. Baza reglabila permite ajustarea dimensiunii pentru a se potrivi confortabil pe degetul tau.

    In plus, acest inel este fabricat din materiale de calitate superioara, care ii confera o durabilitate si o rezistenta ridicata la uzura. Descrierea SEO pentru acest produs ar putea fi: “Descopera eleganta si rafinamentul in inelul unicat din ceramica glazurata, cu baza reglabila. Modelat si glazurat manual, acest accesoriu impresioneaza prin designul sau elegant si detaliile minuțios lucrate. Perfect pentru a fi purtat zi de zi sau la evenimente speciale, acest inel de dimensiuni mici poate fi ajustat la dimensiunea dorita pentru un confort sporit. Fii in trend si adauga acest inel special colectiei tale de bijuteri