Se încarcă...

Pilota matlasata Toamna- Iarna Renforce

157 lei

Stoc epuizat

Vandut de : FabricatînRO SKU PRAT/I-180/210 Categories , , , , Etichete , , ,

Descriere

Pilotele matlasate pentru toamnă-iarnă sunt fabricate cu panouri de vată Finessa 100% poliester antialergic, siliconat cu greutate de 400gr./mp, cu fete din tesatura Renforce,  bumbac 100%, foaie întinsă.

AVANTAJE:
  • Este uşor de întreţinut, se poate curăţa în incinta unităţii, în maşina de spălat, păstrându-şi aspectul timp îndelungat.
  • Este o alternativă excelentă a pufului de gâscă, datorită faptului că este extrem de uşoara şi permite circulaţia aerului.
  • Asigură un somn odihnitor, întrucât este uşoară, dar totodata este şi pufoasă, datorită modului de fabricaţie.

Informații suplimentare

Umplutura

Vata Finessa 100% poliester antialergic siliconat

Culoare

Alb

Marime

180 x 210 cm (pentru pat dublu)

Material

RENFORCE – Tesatura neteda, 100% bumbac, ce absoarbe umiditatea corporala.

Politica Livrarii

Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor se face in termen de 2-5 zile de la confirmarea comenzii, prin Urgent Curier sau GLS Curier.

Comenzile plasate de Luni pana Vineri pana in ora 16:00 se expediaza in aceeasi zi sau a doua zi, in functie de disponibilitatea in stoc a produselor.

Comenzile plasate in weekend, vor fi procesate si expediate catre clienti in prima zi lucratoare a saptamaniii urmatoare.

Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 299 lei doar in aria de acoperire Urgent Curier sau GLS Curier. Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Pe langa pretul perceput de MOD-ELLE COMPANY pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare platit direct firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, la comenzile sub 299 lei si pentru localitatile din afara ariei de acoperire Urgent Curier sau GLS Curier.

Livrarea produselor se efectueaza prin firma de curierat cu care MOD-ELLE COMPANY are incheiat contract de colaborare. Tarifele aplicate sunt cele specificate in sectiunea "CUM COMAND" pe site-ul www.dormisete.ro. -  www.dormisete.ro/content/3-cum-comand

MOD-ELLE COMPANY nu poate fi tinuta responsabila pentru intarzieri sau anulari de livrari ale produselor comandate, daca acestea sunt cauzate de motive independente de vointa MOD-ELLE COMPANY, care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform prevederilor legislatiei romanesti aplicabile si in vigoare in momentul confirmarii comenzii. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, produsul / produsele care fac obiectul acestei livrari vor putea fi inmanate clientului numai dupa reconfirmarea comenzii catre un consultant de vanzari si dupa achitarea eventualelor costuri suplimentare generate de aceasta situatie.

Politici Rambursare

Limitarea raspunderii pentru plata


Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor.MOD-ELLE COMPANY isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata sau prin depunere de numerar in contul firmei; dovada platii trebuie trimisa catre MOD-ELLE COMPANY la adresa de e-mail vanzari@dormisete.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa confirmarea platii de catre banca MOD-ELLE COMPANY. Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online, prin selectarea procesatorului de plati online din formularul de comanda. In acest caz, de MOD-ELLE COMPANY va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea, va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

In situatia achitarii produselor la livrare prin procedeul de ramburs, pe langa pretul produsului si cel al transportului se va plati si contravaloarea serviciului de ramburs. Pentru mai multe detalii consultati site-ul firmei de curierat URGENT CURIER sau GLS Curier. Pentru a scuti costul rambursului se poate face plata prin ordin de plata sau varsamant direct in contul MOD-ELLE COMPANY.

Plata comenzii se poate face  si online, cu cardul bancar. In aceasta situatie, la confirmarea plasarii comenzii, veti fi directionat catre optiunile de plata unde puteti alege plata cu cardul. Procesatorul platii este PlatiOnline.ro 

Efectuarea platii online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, va fi in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac în lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele dormisete

Politica de anulare / returnare / schimb

REGLEMENTARI LEGALE privind  returnarea produselor

1. Definitia consumatorului

In conformitate cu OG 34/2014, un consumator este orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, aşa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 din Ordonanţa Guvernului nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Prin urmare,clientii persoane juridice nu beneficiaza de dreptul de returnare a produselor achizitionate.

2. Suportarea cheltuielilor de transport

Returul produselor se poate efectua gratuit, in cazul in care acestea nu corespund comenzii lansate de client sau prezinta defecte de fabricatie. Costul transportului pentru retururile produselor ce sunt refuzate din motive independente de vanzator, va fi suportat de care client.

 Termenul de returnare a contravalorii produselor returnate este de maxim 30 de zile  calendaristice de la primirea produselor.

3. Termenul de plata a contravalorii comenzii returnate

SC Mod-Elle Company SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 10 de zile de la data primirii produsului/lor returnat/e. Rambursarea sumelor se va face folosind aceleasi modalitati de plata rezonabil aplicabile (in cazul platii numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer in cont bancar comunicat de catre consumator).

4. Starea produsului returnat

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Pentru mai multe detalii accesati sectiunea RETUR PRODUSE din Home Page.

Aceste dispozitii se aplica conform O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse prin intermediul acestui site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz si ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului.