Se încarcă...
Descriere

Magia lui Maggyy - Căsuța cu dulciuri este un producător de ciocolată și dulciuri de casă fabricate după rețete originale din care rezultă preparate gustoase și aspectuase.

Povestea ciocolatei lui Maggy a început acum 10 ani din dorința Magdei și a lui Dan, un cuplu pasionat de ciocolată, de a crea un dulce desăvârșit care să te fascineze de la prima gustare. Iar prin invenția a nu mai puțin de 30 de rețete inedite de ciocolată, se poate spune că misiunea celor doi a avut un real succes.

De la ciocolata cu lapte clasică cu 40% cacao sau specialități cu fructe și până la sortimente cu adevărat deosebite precum ciocolata cu lavandă, ghimbir sau ardei chilli, întotdeauna la Căsuța cu Dulciuri găsești câte o aromă care să te surprindă. Iar ciocolata nu este singurul produs de care te poți bucura din partea acestui brand!

Pe lângă ciocolată, Magia lui Maggy - Căsuța cu Dulciuri încântă nostalgicii după vremurile copilăriei cu salam de biscuiți din ingrediente atent selectate, nuci cu aluat fraged și umplutură din caramel și prăjitură cartof cu aromă de cafea bună și aspect îmbietor.

Adresa

Strada Bunea, nr. 40, Comuna Rucar, Arges

Categorie
    • Gianina
      11 noiembrie 2019 at 3:15 PM

      Cele mai delicioase produse.

    Add a review