Se încarcă...

Cofetăria de acasă

Cofetărie cu prăjituri fabricate manual din ingrediente de cea mai bună calitate

Descriere

Cofetaria de acasa este o afacere de familie care a luat nastere in 2017 la Iasi printr-un proiect in care initiatorii sai si-au propus de faca dulciuri de calitate din ingrediente premium fara sa foloseasca premixuri, frisca vegetala, margarina si arome gel. Pana in prezent le-a reusit sa reziste pe o piata de consum in care de multe ori, cantitatea conteaza mai mult pentru consumator decat calitatea.

Asadar produsele lor sunt lucrate in cantitati mici si sum va spuneam din ingrediente premium. Frisca se bate din smantana adevarata. Da..acea smantana pe care de obicei o punem peste sarmale. Fructele sunt fructe si nu doar arome. Untul este doar unt cu 80% grasimi. Blaturile nu se insopeaza ci sunt “umede” datorita iaurtului din compozitie, iar ciocolata? Ciocolata e din cea mai buna, de la Barry Callebaut!

Printre produsele lor se numara de la traditionalii faguri umpluti cu crema de lapte, nuci umplute, prajituri si torturi decorate spontan fara vreun tipar pana la frantuzestii macarons din faina de migdale si cozonac cu vinars.

Fizic ii puteti cunoaste in Aleea Rozelor 15 Iasi in cadrul complexului Rozelor. Indiferent daca aveti de organizat un eveniment important si aveti nevoie de un candybar sau doar va e pofta de o prajitura va recomandam sa le faceti o vizita sa-i cunoasteti.

Adresa

Aleea Rozelor nr. 16 Iași

Categorie
Contact

   • Vali
    14 noiembrie 2019 at 10:44 AM

    Am testat 2 dintre parajiturile cofetariei si cu adevarat sunt speciale, gust rafinat si se topesc in gura, jos palaria!

   • Moise Catalina Simona
    15 noiembrie 2019 at 6:01 PM

    Prăjituri și torturi excepționale. Va recomand cu drag!! 10+++

   Add a review