Pastramă de oaie afumată

110 lei / kilogram de produs

Pastramă de oaie afumată, o delicatesă autentică românească!

– fiecare produs poate avea +/- 100 grame față de valoarea comandată

– prețul final al produsului va fi comunicat clientului prin telefon, înainte de expedierea comenzii

– costul livrării este de 30 lei din care 20 lei taxa de transport și 10 lei costul de ambalare și vidare

– produsele vor fi livrate în cutii termoizolatoare pentru a-și păstra prospețimea

110 lei

Vandut de : AfumatoriaNoastra SKU N/A Category

Descriere

Există oare român care să nu aprecieze o pastramă de oaie afumată, preparată ca la carte? Pastrama de oaie este unul din acele produse românești tradiționale pe care niciun român nu le refuză la masă, fie că este vorba de o cină în familie sau un festin închinat uneiocazii speciale. Fabricată din pulpă și spată de oaie de cea mai bună calitate, pastrama aceasta merge de minune ca pastramă oaie la ceaun, pastramă de oaie afumată la tigai sau pastramă oaie la grătar, cu legume și murături alături. Acest produs este rezultatul unei tradiții culinare îndelungate, care pune accentul pe simplitate și autenticitate, oferind degustatorilor săi o experiență gustativă de neuitat.

Totul începe cu selecția celor mai bune bucăți de carne, fragede și moi, precum pulpa și spata de carne. Acestea sunt renumite pentru textura lor suculentă și bogășia de arome naturale, exact caracteristicile necesare pentru o pastramă fragedă și gustoasă. Carnea este apoi condimentată cu grijă, doar cu ingrediente naturale, pentru a păstra integritatea gustului și a adăuga o notă subtilă de condimente care nu acoperă savoarea autentică a cărnii de oaie, ci o desăvârșesc. Fiecare etapă a preparării se realizează cu măiestrie, pentru a asigura un produs finit de cea mai înaltă calitate.

La final, afumarea pastramei este un proces esențial care îi conferă o aromă unică și distinctă. Se folosește lemn de fag, al cărui fum are capacitatea de a pătrunde adânc în carne și lemn de cireș care îi conferă acesteia o aromă ușor dulceagă, de fructe. Această combinație de lemne, alături de metoda tradițională de afumare, asigură o savoare bine echilibrată, cu o notă subtilă de fum care se îmbină armonios cu gustul natural al cărnii de oaie.

Pastrama de oaie afumată este ideală pentru a fi savurată alături de un pahar de must proaspăt, unde aromele sale complexe și intense se îmbină perfect cu dulceața și prospețimea băuturii sau în orice rețetă culinară pe care vrei s-o încerci pentru că nu există pastramă de oaie afumată rețetă căreia să nu-i poată face față. Însă combinațiile clasice evocă cel mai bine imaginea unor mese tradiționale de toamnă, unde pastrama de oaie devine vedeta oricărei mese. De asemenea, această pastramă de oaie poate fi servită ca aperitiv, pe platouri cu brânzeturi și legume proaspete, sau în rețete variate, aducând un plus de savoare și autenticitate fiecărui preparat.

Informații suplimentare

greutate

0.5 kg, 1 kg, 1.5 kg, 2 kg, 2.5 kg, 3 kg, 3.5 kg, 4 kg, 4.5 kg, 5 kg, 5.5 kg, 6 kg, 6.5 kg, 7 kg, 7.5 kg, 8 kg, 8.5 kg, 9 kg, 9.5 kg, 10 kg