Se încarcă...

Pastrama ciobaneasca Tataia Gica 500 g

Este o specialitate din zona Covurlui (fosta denumire a județului Galați), condimentață și ușor afumată, apoi zvântată.

*Rețetă proprie ZIMBRIA*

Comandă minimă de 500 g

98 lei

Stoc epuizat

Solicitare ofertă B2B

    Descriere

    Pastrama ciobaneasca este o specialitate culinara din zona Covurlui, ce se remarca prin gustul condimentat si usor afumat. Aceasta delicatesa este pregatita din carne de oaie, ce este atent selectionata si apoi supusa unui proces de maturare indelungat.

    Reteta proprie ZIMBRIA garanteaza calitatea superioara a pastramei ciobanesti, fiind un produs 100% natural si fara conservanti. Carnea de oaie este atent condimentata si apoi afumata pentru a capata aroma specifica si pentru a fi pastrata in mod natural.

    Pastrama ciobaneasca ZIMBRIA se remarca prin textura sa ferma si prin gustul savuros si aromat, care ii face pe cei care o gustau sa se simta ca intr-un mic colt de rai culinar. Este ideal pentru a fi servita alaturi de o paine proaspata si un vin rosu de calitate.

    Comanda minima pentru pastrama ciobaneasca ZIMBRIA este de 500g, iar aceasta poate fi livrata in orice colt al tarii pentru a fi savurata de cei pasionati de gusturile autentice si traditionale. Indiferent daca este consumata ca aperitiv sau ca fel principal, pastrama ciobaneasca ZIMBRIA va ramane intotdeauna o alegere delicioasa si satisfacatoare