Se încarcă...

Origini Vinotecă Merlot 2007

Vin cu o culoare superbă, roșu garnet, cu nas compus din arome mixte de rozmarin și fructe. Gustul este ușor dulceag, cu accente de prune coapte și cu taninuri bine integrate ce conferă vinului un postgust lung și plăcut. Acest Merlot a fost maturat în tihnă timp de 12 luni în butoaie de stejar românesc.

Este ideal servit alături de mușchiuleț de vită gătit rare sau medium-rare cu sos de muștar sau cu coaste de porc în sos barbecue. 

Vinul se livrează în cutie de colecție din lemn, cu certificat de autenticitate.

122 lei

Vandut de : Budureasca SKU Origini Vinotecă Merlot 2007 Categories , , Etichete ,

Descriere

Pentru realizarea acestui vin de Vinotecă, am folosit doar struguri de Merlot ce provin din zona veche a viilor Budureasca, având o vechime de peste 40 de ani si o producție limitată la aproximativ 6 tone/hectar. Acest lucru face ca vinul nostru să denote arome minerale puternice, deoarece rădăcinile plantelor sunt adânc infiltrate în solul calcaros aflat sub stratul inițial de pământ.

Vin realizat din struguri culeși târziu (DOC – CT Dealu Mare).

Pentru o experiență gustativă deplină, recomandăm servirea vinului la o temperatură de 16 – 18°C.

Politica Livrarii

Taxa de transport este de 25 de lei pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 250 de lei. Pentru comenzile ce depășesc acest prag transportul este gratuit, fiind suportat de Budureasca.

De obicei livrarea produselor durează circa 2 zile lucrătoare. În anumite perioade speciale (precum Black Friday, sărbătorile de iarnă etc.) este posibil să se înregistreze anumite întârzieri la livrări. Comenzile plasate pe site după ora 17:00 sunt procesate și pregătite pentru livrare în următoarea zi lucrătoare.

Politici Rambursare

Echipa Budureasca depune toate eforturile pentru ca stocarea și împachetarea vinurilor să respecte cele mai înalte standarde și, astfel, să ajungă la tine în cea mai bună stare. Totuși, dacă există nemulțumiri în acest sens și dorești să returnezi produsele, te rugăm să ne contactezi la adresa de email comenzi@budureasca.ro sau la nr. de telefon 0732 200 130. Un reprezentant Budureasca va încerca să găsească o soluție potrivită pentru ambele părți.