Se încarcă...

Origini Cabernet Sauvignon 2015

Vin de culoare roșu rubiniu închis, cu arome bine conturate de cireșe și note rafinate de tutun. Un vin corpolent, cu gust foarte intens de fructe negre de pădure și vanilie, cu un bun echilibru între taninurile moi, naturale și cele pe care i le împrumută lemnul de stejar. Vinul prezintă un potențial ridicat de învechire în sticlă.

Se potrivește ideal cu fripturile suculente din bucăți de carne de vită premium, gătite fie la grătar sau la tigaie.

77 lei

Vandut de : Budureasca SKU Origini Cabernet Sauvignon 2015 Categories , , Tag

Solicitare ofertă B2B

  Descriere

  Datorită regiunii și atenției acordate de către oenologi la Crama Budureasca, acest vin a dobândit calități cu adevărat excepționale. Mustul a fost obținut din struguri culeși târziu prin metoda gravitațională, fără presare, după care a fost fermentat o perioadă de peste 15 zile în mod tradițional. În urma procesului de vinificație, a urmat stagiul de înnobilare a vinului în baricuri timp de 12 luni, după care s-a trecut la perioada de învechire la sticlă în vederea desăvârșirii buchetului aromatic tipic soiului. Cabernet Sauvignon Origini este un alt vin de elită, produs în cantități limitate și multipremiat la concursurile internaționale.

  Vin realizat din struguri culeși la maturitate deplină (D.O.C. – C.M.D. Dealu Mare).

  Pentru o experiență gustativă deplină, recomandăm servirea vinului la o temperatură de 18 – 20°C.

  Politica Livrarii

  Taxa de transport este de 25 de lei pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 250 de lei. Pentru comenzile ce depășesc acest prag transportul este gratuit, fiind suportat de Budureasca.

  De obicei livrarea produselor durează circa 2 zile lucrătoare. În anumite perioade speciale (precum Black Friday, sărbătorile de iarnă etc.) este posibil să se înregistreze anumite întârzieri la livrări. Comenzile plasate pe site după ora 17:00 sunt procesate și pregătite pentru livrare în următoarea zi lucrătoare.

  Politici Rambursare

  Echipa Budureasca depune toate eforturile pentru ca stocarea și împachetarea vinurilor să respecte cele mai înalte standarde și, astfel, să ajungă la tine în cea mai bună stare. Totuși, dacă există nemulțumiri în acest sens și dorești să returnezi produsele, te rugăm să ne contactezi la adresa de email comenzi@budureasca.ro sau la nr. de telefon 0732 200 130. Un reprezentant Budureasca va încerca să găsească o soluție potrivită pentru ambele părți.