Organic Merlot 2018

Vin organic de culoare roșu închis, cu arome erbacee și plăcute note subtile de mentă proaspătă. Taninurile sunt moi și foarte bine integrate în masa vinului, iar gustul de fructe negre ne conduce către un final elegant.

Este un companion potrivit pentru preparate din carne de miel sau brânzeturi semidure, precum provolone sau gruyere. Poate fi servit cu success alături de un cheeseburger suculent din carne de vită sau miel.

53 lei

Vandut de : Budureasca SKU Organic Merlot 2018 Categories , , Etichete ,

Descriere

Zona Dealu Mare este recunoscută în Europa pentru producția excepțională de Merlot, datorită cernoziomurilor foarte fertile care pot fi găsite aici. Obținerea unei plantații bio presupune tratarea strugurilor și a frunzelor de viță de vie doar cu produse ecologice, substanțele chimice nefiind permise. Acest vin este realizat exclusiv din struguri bio de Merlot, culeși manual și fermentați la 16°C timp de 3 zile, pentru a obține exact culoarea dorită și structura corectă. Fermentația continuă timp de circa 8 zile la o temperatură de 25°C, dând naștere unui vin fructat cu tanini fini.

Vin realizat din struguri organici culeși la maturitate deplină (D.O.C. – C.M.D. Dealu Mare).

Pentru o experiență gustativă deplină, recomandăm servirea vinului la o temperatură de 16 – 18°C.

Politica Livrarii

Taxa de transport este de 25 de lei pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 250 de lei. Pentru comenzile ce depășesc acest prag transportul este gratuit, fiind suportat de Budureasca.

De obicei livrarea produselor durează circa 2 zile lucrătoare. În anumite perioade speciale (precum Black Friday, sărbătorile de iarnă etc.) este posibil să se înregistreze anumite întârzieri la livrări. Comenzile plasate pe site după ora 17:00 sunt procesate și pregătite pentru livrare în următoarea zi lucrătoare.

Politici Rambursare

Echipa Budureasca depune toate eforturile pentru ca stocarea și împachetarea vinurilor să respecte cele mai înalte standarde și, astfel, să ajungă la tine în cea mai bună stare. Totuși, dacă există nemulțumiri în acest sens și dorești să returnezi produsele, te rugăm să ne contactezi la adresa de email comenzi@budureasca.ro sau la nr. de telefon 0732 200 130. Un reprezentant Budureasca va încerca să găsească o soluție potrivită pentru ambele părți.