fbpx

Muscat Ottonel 2019

Vin sec, galben

Un vin viu,vinificat in sec,imbietor datorita aromelor de flori de portocal,flori de soc cand il mirosim si lamaie proaspata reconfortanta in palat.toate aceste arome ne dezvaluie culoarea galbena vibranta si surprinzatoarea prospetime pastrata dupa deschiderea sticlei.un savuros final cu o nota de dulceata de gutui in post-gust.

Soi / Variety: Muscat Ottonel

Tip / Type: Vin alb Sec / Dry white wine

Apelatiune / Appellation: DOC-CMD Murfatlar 

An recoltă  / Vintage: 2019

Alcool / Abv: 12,9%

Volume: 750 ml

Lot: 242020

A fi servit / To be served: Răcit / Chilled 7-10 °C

Editie limitată /Limited #5240 bottles

Premiat la Frankfurt 2020 cu argint

CRAMA GABAI

52 lei

Vandut de : Crama Gabai SKU Muscat Ottonel 2019 - GABAI Categories , Etichete , ,

Descriere

Crama Gabai este o cramă constănțeană născută din dragoste pentru vinul de calitate. Ea a luat ființă din dorința unor oameni harnici și gospodari de a profita de darurile Domnului, și anume de pământul bun și roditor și soarele cald care îl dezmiardă cu razele sale.

Cum altfel să te bucuri, dar și să aduci mulțumire Creatorului pentru meleagurile dobrgene, dacă nu cu un pahar de vin de calitate?

Crama Gabai se află în centrul Podișului Dobrogei și se întinde pe o suprafață de 3 hectare unde via crește în cele mai bune condiții și dă rod bogat și îmbietor, din care, Crama Gabai produce vin de calitate, la cele mai înalte standarde europene.

Politica Livrarii

Îți oferim garanția pentru investiția realizată! Dacă după perioada contractuală de 1 an nu ai reușit să primești comenzi de minim suma investită îții vom păstra pagina și produsele pe platformă GRATUIT până când investiția se va amortiza.