Se încarcă...

Miere Floarea Soarelui

Mierea de floarea soarelui contine lecitina in forma pura, fiind un stimulent intelectual foarte bun, de asemenea are un continut mare de vitamina B si P. Vitamina P are efecte antioxidante puternice, ajutand la protejarea vaselor de sange si reglarea tensiunii arteriale.

 

[wcfm_store_info data="store_email"]

  Completează formularul de mai jos

  10 lei20 lei

  Descriere

  Mierea de floarea soarelui este un tip de miere produsă de albine care recoltează nectarul din florile de floarea-soarelui. Acesta este un tip popular de miere, datorită gustului său delicat, dulce și aromei florale subtile.

  Mierea de floarea soarelui este bogată în nutrienți precum carbohidrați, vitamine și minerale. De asemenea, conține antioxidanți care pot ajuta la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și poate avea efecte benefice asupra sănătății.

  Deși este o miere dulce și delicioasă, este important să o consumați cu moderație, deoarece conține cantități semnificative de zahăr. De asemenea, este important să achiziționați mierea de la furnizori de încredere, pentru a evita cumpărarea unei miere contrafăcute sau cu adaos de zahăr.

  Informații suplimentare

  Gramaj

  500g, 1000g