fbpx
Home  /  Porolissum – fructe uscate ecologice

Porolissum – fructe uscate ecologice

Bazat în frumoasa regiune a Transilvaniei, compania noastră aduce la masa dumneavoastră fructe și ciuperci organice locale deshidratate în fabrica noastră, folosind cele mai recente echipamente de deshidratare. Procesăm fructe din vechile soiuri de mere, prune, nuci, fructe de câmp, ciuperci de pădure (certificate Organic) și alte superfructuri nutritive organice.

Fermele noastre sunt situate în apropierea taberei romane Porolissum, o regiune agricolă curată și bine conservată, cu istorie și tradiții care implică alimente uscate de pe vremea dacilor și romani.

Din pădurile noastre naturale și fermele ecologice, până la masa dvs., compania noastră vinde direct consumatorilor și furnizează distribuitorilor fructe uscate de calitate superioară și ciuperci exclusive, uscate sub 60 ° C, fără conservanți, sulfuri sau coloranți și ambalate cu grijă în mici dimensiuni.

Încurajăm consumatorii să ne sprijine eforturile pentru promovarea gustărilor organice sănătoase de fructe ca o alternativă la alimentele convenționale. Produsele noastre sunt certificate ecologic de Ecocert SRL. Compania sprijină fermierii mici în agricultura ecologică, înțelege rolul agricultorilor în implementarea unor practici care să păstreze mediul înconjurător și să protejeze natura.

Misiunea noastra este promovarea produselor alimentare ecologice romanesti sanatoase pe plan international, oferind o gama larga de produse naturale 100% fara coloranti si conservanti.

Posteaza comentariu

Scrie o recenzie

Porolissum – fructe uscate ecologice

Județul Sălaj, România

Profile sociale

Ia legatura cu compania

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.