Se încarcă...

Porolissum

Fructe uscate ecologice

Descriere

Ridicată cu aproape 2000 de ani în urmă, după cucerirea Daciei, o zonă care acoperă o mare parte din regiunea istorică a Transilvaniei, cetatea Porolissum este astăzi printre cele mai bine conservate cetati romane.

Astăzi traim o viață care reflectă moștenirea strămoșilor noștri, a dacilor și a romanilor, care ne-au lăsat nu numai structuri arhitecturale interesante, vocabular viu, ci și obiceiuri culinare sănătoase de hrănire, bine cunoscut fiind si faptul că romanii iubeau fructele uscate, așa cum marca Porolissum aduce înaintea clientilor.

După 2000 de ani, brandul Porolissum replică procesul de uscare, denumit acum deshidratare, într-un mediu controlat, în propria fabrică, menținând o temperatură sub 60 ° C, fără a utiliza conservanți, sulfuri sau coloranți. În plus, compania procesează fructe din vechile soiuri de mere, prune, nuci, fructe de câmp, ciuperci de pădure și alte "superfructe" ecologice (certificate de Ecocert). În acest fel, se mai poate spune că oricare client Porolissumfood poate să se bucure de aceleași fructe și ciuperci ca și predecesorii noștri.

Produsele Porolissum se pot intalni în restaurante fanteziste, magazine ecologice sau farmaceutice, hoteluri de lux și meniuri ale companiilor aeriene.

FRUCTE SI CIUPERCI ECOLOGICE

Bine ați venit în Transilvania, taramul recoltelor sănătoase!

 

Venind din Transilvania, compania noastra va ofera fructe si ciuperci locale deshidratate in fabrica noastra. Procesăm fructe din soiuri vechi de mere, prune, nuci, fructe de câmp, ciuperci de pădure și alte superfructe nutritive organice. Fermele noastre sunt situate în apropierea castrului roman Porolissum, o regiune agricolă curată cu istorie și tradiții care implică alimente uscate din vremea dacilor și romanilor.

De la fermă pe masa clientului, compania noastră vinde direct consumatorilor și furnizează distribuitorilor fructe uscate distincte, de calitate superioară și ciuperci de lux, uscate sub 60 °C, fără conservanți, sulfuri sau coloranți și ambalate în dimensiuni mici. Încurajăm consumatorii să sprijine eforturile noastre pentru promovarea gustărilor organice sănătoase de fructe ca o alternativă la alimentele convenționale. Produsele noastre sunt certificate ecologic de Ecocert SRL. Compania sprijină fermierii mici în agricultura ecologică, înțelege rolul agricultorilor în implementarea practicilor care se adaptează naturii și o protejează.

Misiunea noastră este promovarea produselor alimentare ecologice românești pe plan internațional.

 

Adresa

Salaj, Romania

Categorie
Contact

    • No comments yet.
    • Add a review