Descriere

Lotusul este o floare care simbolizează puritatea și renașterea - două concepte care definesc perfect brandul deosebit pe care ți-l vom prezenta în continuare.

Bright Lotus este un brand românesc al cărui fondator a fost dintotdeauna atras de elementele neconvenționale, dar cu efecte miraculoase asupra organismului, precum și de calitate în privința cosmeticelor. De fapt, așa a luat naștere și brandul propriu-zis, un brand cu o gamă variată de produse premium de îngrijire personală, dintre care enumerăm lapte de măgăriță, cenușă vulcanică și alte ingrediente cu beneficii uimitoare pentru piele.

Produsele Bright Lotus nu au apărut de la o simplă idee, ci au fost testate cu atenție înainte de a fi lansate pe piață spre bucuria celor care iubesc produsele de igienă personală 100% naturale, realizate manual.

În viziunea Bright Lotus frumusețea este definită ca un concept simplu, rafinat, elegant, natural și foarte important, autentic, caracteristici distincte și cu adevărat speciale ale acestui brand care se oglindesc prin numele pe care le poartă produsele acestuia. Diamond și Obsidian nu sunt doar două pietre prețioase, care sugerează calitatea și valoarea produselor Bright Lotus, ci și două elemente naturale care împărtășesc aceleași culori precum produsele care au fost botezate după ele.

Bright Lotus Diamond are in compozitie unt de shea, lapte de măgăriță și ulei esențial de ylang-ylang, în timp ce Bright Lotus Obsidian are la bază ulei de argan, cenușă vulcanică și ulei esențial de lavandă.

Alege cosmetice naturale, delicate și încântătoare, exact ca tine!

Dacă îți place să te îngrijești, dar nu ai timp pentru o rutină de înfrumusețare complicată; dacă îți pasă ce ingrediente conțin cosmeticele pe care le folosești; dacă îți dorești un produs eficient, minimalist, catifelat și unic, atunci descoperă și tu brandul Bright Lotus și rezultatele te vor surprinde!

 

Retele sociale
Contact

    • No comments yet.
    • Add a review