Se încarcă...

Husa din piele Iphone 11, slim back cover, Christmas Star

Husa WOOP din piele naturală este perfect compatibilă cu modelul de telefon Iphone 11, protejându-l împotriva tuturor șocurilor exterioare. Aceasta face parte din colecția Christmas și îţi va transforma telefonul într-o explozie de culoare enigmatică, asociată celei mei iubite sărbători din an, Crăciunul.

160 lei

Stoc epuizat

Vandut de : WOOP Category

Descriere

Imbracă-ţi telefonul în sărbătoarea Crăciunului! Husele din piele naturală WOOP din colecţia specială de sărbătoare transmit feeria unei perioade îndrăgite de toţi oamenii şi te poartă într-un tărâm special, în care visele devin realitate. Ţi-am pregătit o colecţie de nuanţe deosebite ce îţi vor aminti cu drag de culorile unui basm din copilărie, precum argintiul sclipitor al zăpezii, auriul regal al globurilor dintr-un brad verde crud, un albastru imperial, nocturn sau vişiniul puternic, atât de emblematic acestei sărbători.
Lasă-te purtat de frumuseţe şi intră în spiritul Crăciunului. Împarte zâmbete şi cadouri WOOP celor mai dragi persoane din viaţa ta!

Husă hand-made din piele naturală

Acest model de husă este compatibil perfect cu telefonul Iphone 11, oferindu-i protecția de care are nevoie. Specialiștii WOOP confecționează manual huse de telefon de înaltă calitate, din piele de vițel de proveniență europeană, din surse sustenabile. Baza husei este realizată dintr-un policarbonat, care oferă stabilitate, iar interiorul este căptușit din microfibră moale și catifelată.

Cu un design elegant și minimalist, husa WOOP protejează telefonul împotriva șocurilor și zgârieturilor. Sistemul „back cover” al modelului facilitează rapiditatea în utilizare, deoarece ecranul nu este acoperit și permite accesul cu ușurință la toate funcțiile.

Husa WOOP se mulează ca o a doua piele pe curburile telefonului mobil și prezintă decupaje perfecte către punctele sale esențiale de comandă:

  • la butoanele laterale;
  • în zona camerei;
  • difuzoarelor;
  • conectorilor de încărcare;
  • și căști.

În timp, pielea naturală va căpăta o patină discretă, fină, elegantă, iar cel mai mare avantaj al său este că, mereu va arătă bine, căci acest tip de material are o personalitate aparte. Textura husei oferă confort la atingere și prezintă aderență pentru a asigura o prindere foarte bună a telefonului, orice risc fiind în acest fel minimizat.

Design-ul simplist, de bun-gust, protecția oferită și calitatea superioară a pielii naturale sunt detaliile care fac diferența dintre Husa de telefon WOOP și una oarecare.

Brand Telefon: Apple
Dimensiuni Telefon: 150,9 (L) x 75,7 (l) x 8,3 (H) mm
Model Husa: Carcasa Spate
Material: Piele Naturala