Se încarcă...

Husa din piele Nappa, Samsung Galaxy S10+, soft back Feel 3D

Acest model de husă din piele naturală este compatibil cu telefonul Samsung Galaxy S10+, oferindu-i protecția de care are nevoie împotriva șocurilor și zgârieturilor. Husa WOOP face parte din colecția Feel 3D şi prezintă încorporat pe interior un burete moale care îţi va oferi senzația tactilă de fineţe de fiecare dată când îţi vei ţine telefonul în mână.

160 lei

Vandut de : WOOP Category

Solicitare ofertă B2B

  Descriere

  Colecția de huse WOOP Feel 3D este construită pe baza unei tehnici speciale de embossare, ceea ce o face extrem de moale și plăcută la atingere. Fiecare husă prezintă încorporat pe interior un burete special care oferă, la exterior, senzația tactilă de finețe și delicatețe. De aceea, degetele tale se vor simți răsfățate de fiecare dată când îți vei ține în mână telefonul mobil. Modelul geometric de pe spatele husei este realizat în tehnica 3D, special pentru a crea un feel dinamic și minimalist.

  Husă hand-made din piele naturală

  Acest model de husă este compatibil perfect cu telefonul Samsung Galaxy S10+, oferindu-i protecția de care are nevoie. Specialiștii WOOP confecționează manual huse de telefon de înaltă calitate, din piele de vițel de proveniență europeană, din surse sustenabile. Baza husei este realizată dintr-un policarbonat, care oferă stabilitate, iar interiorul este căptușit din microfibră moale și catifelată.

  Cu un design elegant și minimalist, husa WOOP protejează telefonul împotriva șocurilor și zgârieturilor. Sistemul „back cover” al modelului facilitează rapiditatea în utilizare, deoarece ecranul nu este acoperit și permite accesul cu ușurință la toate funcțiile.

  Husa WOOP se mulează ca o a doua piele pe curburile telefonului mobil și prezintă decupaje perfecte către punctele sale esențiale de comandă:

  • la butoanele laterale;
  • în zona camerei;
  • difuzoarelor;
  • conectorilor de încărcare;
  • și căști.

  În timp, pielea naturală va căpăta o patină discretă, fină, elegantă, iar cel mai mare avantaj al său este că, mereu va arătă bine, căci acest tip de material are o personalitate aparte. Textura husei oferă confort la atingere și prezintă aderență pentru a asigura o prindere foarte bună a telefonului, orice risc fiind în acest fel minimizat.

  Design-ul simplist, de bun-gust, protecția oferită și calitatea superioară a pielii naturale sunt detaliile care fac diferența dintre Husa de telefon WOOP și una oarecare.

  Brand Telefon: Samsung
  Dimensiuni Telefon: 149.9 (L) x 70.4 (l) x 7.8 (H) mm
  Material: Piele Naturala