Se încarcă...

Elyk Creation

Genți fabricate manual din piele naturală

Descriere

Elyk Creations este o companie 100% românească, care a luat naștere din pasiunea pentru genți lucrate cu responsabilitate.

Totul a început de la dorința designerilor Elik Creation de a lucra niște genți pentru uz personal, care să fie admirate de toți cei care le privesc. Primele produse din portofoliul Ekyk Creation au fost câteva genți, portofele și alte accesorii, iar pe parcurs, colecția s-a diversificat și a ajuns la ceea ce putem admira astăzi pe conturile de social media ale acestui brand.

Îți dai seama că gențile Elyk Creation nu sunt niște simple genți, ci adevărate bijuterii, cu un design deosebit, care scot din anonimat chiar și cea mai simplă ținută. E atât de ușor să te remarci când îți accesorizezi hainele cu  un ghiozdănel de culoare verde smarald, sau roșu ca rubinul, ori galben ca soarele. Pentru ținutele elegante poți alege o gentuță de umăr, cu animal print, iar la cele casual o geantă tip tote bag. De asemenea, pentru un arsenal complet, mai poți opta pentru un portofel din piele sau cercei asortați.

Punctele forte ale genților Ely Creation și ale celortate accesorii din portofoliu

Gențile Elyk Creation sunt fabricate exclusiv din materiale 100% naturale, într-un atelier modest, dar cochet.

În procesul de fabricare a genților Elyk Creation se pune un accent deosebit pe calitate și design. Putem spune chiar că design-ul și calitatea sunt punctele forte ale genților Elyk Creation, cele două proprietăți pentru care clienții lor le apreciază și le aleg în locul altor alternative.

Elyk Creation are numai clienți mulțumiți și face eforturi ca lucrurile să rămână așa nefăcând rabat de la calitate.

Adresa

str. Carpati 5 100046 Ploiești

Retele sociale
Contact

    • No comments yet.
    • Add a review