Se încarcă...

Exuberant Blanc

Culoarea și gustul acestui vin sunt lipsite de stridențe. Nuanța galben pai se armonizează pe deplin cu aroma de lămâie, iar gustul proaspăt și persistent ne amintește de florile și fructele dintr-o vară exotică de demult. Excelent alături de preparate din pește, carne de pasăre sau diferite tipuri de brânzeturi.

21 lei

Descriere

Strugurii albi din trei familii nobile – Fetească Regală, Sauvignon Blanc și Tămâioasă Românească – s-au regăsit pentru a crea acest vin demisec fin. Datorită solului și a climei din zona Dealu Mare, Crama Budureasca obține vinuri albe cu arome florale și minerale. Procesul de fermentație se desfășoară la temperaturi de 14-15°C timp de două săptămâni.

Vin realizat din struguri culeși la maturitate deplină (DOC – CMD Dealu Mare). Pentru cele mai bune rezultate, recomandăm servirea vinului la o temperatură de 10-12°C.

Politica Livrarii

Taxa de transport este de 25 de lei pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 250 de lei. Pentru comenzile ce depășesc acest prag transportul este gratuit, fiind suportat de Budureasca.

De obicei livrarea produselor durează circa 2 zile lucrătoare. În anumite perioade speciale (precum Black Friday, sărbătorile de iarnă etc.) este posibil să se înregistreze anumite întârzieri la livrări. Comenzile plasate pe site după ora 17:00 sunt procesate și pregătite pentru livrare în următoarea zi lucrătoare.

Politici Rambursare

Echipa Budureasca depune toate eforturile pentru ca stocarea și împachetarea vinurilor să respecte cele mai înalte standarde și, astfel, să ajungă la tine în cea mai bună stare. Totuși, dacă există nemulțumiri în acest sens și dorești să returnezi produsele, te rugăm să ne contactezi la adresa de email comenzi@budureasca.ro sau la nr. de telefon 0732 200 130. Un reprezentant Budureasca va încerca să găsească o soluție potrivită pentru ambele părți.