Se încarcă...

Exfoliant buze mini

Exfoliantul pentru buze este un tratament pentru hidratarea buzelor datorita ingredientelor continute: unt de shea, ceara Candelilla, ulei de macadamia, ulei de caise, ulei de jojoba, ulei de orez, vitamina E

15 lei

Descriere

Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru, dar și unul dintre cele mai vulnerable. Pielea are o putere mare de absorbție a toxinelor. Aceste toxine sunt extrem de periculoase pentru organismul nostru și ne pot afecta pe termen lung. Pe de altă parte, utilizarea unui produs artificial din comerț, chiar și special creat pentru eliminarea toxinelor din piele poate avea efecte secundarepe termen lung precum: iritații, roșeață sau chiar și deshidratare.

În comparație cu acestea, săpunurile si cosmeticele handmade, fabricate exclusiv din ingrediente naturale, la fel ca și cosmaticele naturale, contribuie vizibil la îmbuntățirea aspectului pielii și a modului în care aceasta se simte.

Cosmeticele Happy Bubbles, potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți sunt fabricate din ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate și așa cum le spune și numele, îți fac pielea să se simtă fericită.

Informații suplimentare

Culoare si aroma

:Rosu – capsuni, Portocaliu – portocale si vanilie, Galben – ciocolata si banane