Se încarcă...

Weisstronic

Firme luminoase, litere volumetrice si debitare laser

Descriere

 

Cu o experiență de peste 25 de ani în fabricarea elementelor de semnalistică, societatea noastră oferă servicii de calitate superioară având în vedere volumul de cunoștințe acumulat în domeniu. Orice afacere nouă are nevoie de vizibilitate, iar produsele noastre, de cele mai multe ori, te pot scoate din anonimat, oferind un plus de atracție în zona de desfășurare activităților. 

         Proiectele noastre sunt gândite în detaliu, pentru un impact maxim și pliate pe bugetele clienților, în așa fel încât să rezulte o lucrare cu vizibilitate sporită, la un preț corect. Aceste proiecte sunt realizate în urma unor studii de fezabilitate, rezultatul fiind mai mult decât mulțumitor, pentru clienți. 

           De obicei proiectele se livrează la cheie, adică transport și montaj inclus. Nu de puține ori am fost asaltați de proiecte speciale cu un grad de dificultate foarte mare, dar am reușit să finalizăm în foarte bune condiții aceste provocări și suntem căutați în continuare pentru astfel de lucrări.

         Printre produsele care te ajută foarte mult să îți faci vizibilă prezența în zonă se numără: firmele (casetele, reclamele) luminoase, totemurile, literele volumetrice luminoase și neluminoase, panouri, bannere, inscripționări auto sau vitrine și lista poate continua.  De asemenea, firma noastră realizează și proiecte de placări fațade cu diverse materiale precum: bond, corian, alamă, lemn, ceramică sau metal. 

Servicii speciale precum debitare laser

        Despre serviciile pe care le avem disponibile, am dori să scoatem în evidență posibilitatea de a debita aproape orice tip de material metalic și nemetalic la formate de până la 2.5x4m. Debitarea se efectuează mecanic sau laser, în funcție de tipul de material. 

       Acum vă invit să ne concentrăm pe importanța elementelor de semnalistică foarte bine gândite și adaptate nevoilor clientului. Un brand care investește într-un astfel de element de identificare este un brand care se gândește la confortul clienților săi și la ușurința cu care aceștia pot găsi produsele sau serviciile pe care el le oferă. 

Litere volumetrice care te ajută să te faci remarcat

          Mai mult, elementele de semnalistică animează orașele noaptea prin lumina pe care o emit, iar ziua prin coloristică. Ce ar fi Tokyo, Taipei, New York sau Las Vegas fără embleme strălucitoare care străpung bezna nopții și colorează orașul în toate culorile curcubeului? 

Weisstronic - firme luminoase, debitare laser și litere volumetrice de înaltă calitate produse în România

         Cu noile tehnologii de fabricare automată a literelor volumetrice și a sudurii și debitării laser, suntem foarte aproape de firmele internaționale de renume, care produc astfel de produse, la fel cum proiectele noastre sunt foarte aproape de ce ne oferă Occidentul, în special țările cu tradiție în domeniu.

          Iar dacă ești în căutarea un producător profesionist și cu experiență în acest domeniu, Weisstronic este răspunsul problemelor tale. Weisstronic fabrică în România firme luminoase personalizate, care oferă afacerii tale imaginea pe care ți-o dorești.

Adresa

Iași, România

Categorie
Retele sociale
Contact

    • No comments yet.
    • Add a review