Se încarcă...

Magda Design

MAGDA DESIGN – Fabrica de mobila a SC TELETIM SRL – Producator profesionist de mobilier

Descriere

Fabrica de mobilă SC TELETIM SRL din Timișoara, operând sub brand-ul MAGDA DESIGN, produce din anul 2000 o gamă variată de produse standardizate, cum ar fi paturi și somiere metalice, mobilier office, mobilier școlar și scaune metalice. Compania nu se limitează la propriile sale designuri și proiecte, ci realizează și mobilier la comandă, creat de colaboratori – designeri și arhitecți.

SC TELETIM SRL se diferențiază de alți producători români prin faptul că este singurul producător profesionist de paturi metalice cu design din România, executând paturile în serie cu utilaje automatizate, CNC și vopsire în câmp electrostatic.

Un element distinctiv al societății este producția de mobilier care combină elemente prelucrate în fiecare dintre cele trei secții ale sale: confecții metalice, tâmplărie și tapițerie. Acest lucru oferă un avantaj competitiv unic în industria de mobilier din România.

Compania dispune de o linie tehnologică automatizată completă atât pentru confecții metalice, cât și pentru tâmplărie din PAL melaminat. Activitatea este completată de o secție de tapițerie mică, dedicată realizării de șezuturi și spătare de scaune, bănchete, capete de pat tapițate și panouri tapițate. Finisajul prin vopsire în câmp electrostatic se realizează în aceeași secție de producție.

O inovație recentă a companiei este reproiectarea produselor din gama de paturi metalice/tapițate, somiere metalice și structuri metalice office, acestea fiind acum modulare, pentru a putea fi livrate dezasamblate și împachetate în cutii de carton. Noua gamă de produse modulare este realizată cu tehnologie de ultimă generație (2023) prin debitare și sudură robotizată cu laser. Rezistența acestor paturi modulare este testată și certificată în laboratoare independente.

Această inovație a permis societății să reducă costurile de transport ale produselor sale și să prevină deteriorarea acestora în timpul transportului. Produsele sunt, de asemenea, adaptate pentru export pe piața din Marea Britanie, Comunitatea Europeană și Elveția, fiind ideale pentru locații cu acces îngust.

Date de contact:

SC TELETIM SRL – SC MAGDA DESIGN SRL

Sediu social si showroom: Str. Johann Heinrich Pestalozzi, nr. 22, ob 2b, 300115, Timisoara, jud. Timis

www.magdadesign.ro

facebook: Magda Design Timisoara

instagram: magdadesign.ro

e-mail: magda@magdadesign.ro, magdadesignro@gmail.com

Tel: 0256-295.710, 0742232905

Adresa

Strada Johann Heinrich Pestalozzi, Timișoara, România

  • No comments yet.
  • Add a review