Se încarcă...
Jocuri Copii Culori Vopsele E142

Casa Lebăda alături de tine de sărbători

Se apropie cu paşi repezi sărbătorile aşa ar trebuie ne pregătim pentru a le petrece cât mai frumos. Cei mai mulţi dintre noi îşi pregătesc casa pentru sărbătorile ce urmează şi unii chiar fac renovări pentru a-şi amenaja casa cât mai frumos. Curăţenia de înainte de sărbători a început în casele multora, aşa avem nevoie de produse care ne ajute la asta, produse precum cele oferite de Casa Lebăda.

Casa Lebăda este o companie înfiinţată în 1993, aflânduse printre primii 6 producători de lacuri şi vopsele din ţara noastră. Compania are capital 100% românesc având un laborator propriu unde efectuează cercetări pentru produsele pe care le fabrică. Produsele fabricate de ei le puteţi găsi sub brandurile EKO Weiss, Lebădă, Practic, Eko sau Smart. Având o vechime de peste 20 de ani în acest domeniu, compania reuşeşte ofere calitatea de care avem nevoie cu toţii când folosim astfel de produse.

Ce produse va oferă Casa Lebăda?

Acum, în preajma sărbătorilor puteţi folosi produsele lor de curăţenie pentru a  pregăti casa aşa cum se cuvine. Oferă o gamă largă de produse din această categorie, fie vrei să faci curăţenie în bucătărie, baie sau în restul camerelor casei. Pe lângă produsele pentru curăţenia casei, mai oferă şi produse de igienă personală sau întreţinerea diverselor ţesături.

Dacă vrei faci lucrurile vechi arate mai frumos poți folosi vopselele acrilice, alchidice sau lacurile de la Casa Lebăda. Dacă aveţi nevoie de produse pentru a va tencui decorativ pereţii casei, puteţi alege produsele oferite, având o gamă diversă pentru toate nevoile.

Pe lângă aceste produse, mai au şi o gama de produse pentru întreţinerea maşinii, dacă doriţi o faceţi mai strălucitoare de sărbători. În concluzie, puteţi alege produse româneşti pentru curăţenie de la Casă Lebăda. Cumpărați românește! Cumpără de pe platforma FabricatinRO!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: