Se încarcă...

OsisiLand, atelierul unde imaginația prinde contur și se transformă în jucării

Se apropie sărbătorile și vrei să dăruiești o jucărie deosebită unui copil sau îți dorești pentru tine un ornament care să-ți aducă aminte de frumoasele zile ale copilăriei? FabricatînRo te invită pe pagina OsisiLand de pe această platformă, pe Facebook la OsisiLand – Atelier de jucării sau direct pe siteul oficial al unui producător original cum rar ai mai văzut până acum.

OsisiLand este un atelier de jucării unde visele prind culoare, iar păpușile viață. Fă cunoștință cu frumoasa Evelline îmbrăcată într-un tutu ca floarea soarelui și cu fular, căciulă și botoșei asortați, de culoare turcoaz, care privește în depărtare, căutând să-și zărească noua familie.

Sau cu Arabela, gingașa prințesă, cu buclele ei blonde și o puternică personalitate, căreia îi pasă enorm de imaginea sa, dar care se transformă în cea mai bună prietenă a oricărui copil care vrea să o cunoască.

Sau, de ce nu, cu monstruleții veșnic îndrăgostiți, deloc înfricoșători și care nu vor să se despartă unul de altul pentru nimic în lume dând un exemplu de ceea ce ar trebui să însemne adevărata dragoste prin acceptarea sinceră a defectelor partenerului.

Prin ce diferă OsisiLand de alte ateliere de jucării?

La OsisiLand găsești doar jucării originale, unicat. Optând pentru un cadou OsisiLand poți fi convins că oferi destinatarului o jucărie sau un obiect cu suflet și personalitate, pe care nu-l mai are nimeni.

Jucăriile OsisiLand sunt confecționate în principal din materiale textile sau lemn, dar producătorii sunt deschiși la idei noi și abia așteaptă să dea viață jucăriei imaginate de un client care își dorește ceva cu totul și cu totul special.

Secretul pentru care jucăriile OsisiLand ies în evidență

Când vine vorba de jucării cheia succesului este pasiunea. Cu cât un produs primește mai multă atenție, cu atât mai mult el împrumută din sufletul și personalitatea artistului care l-a creat. De asemenea, ca și în cazul unui obiect vestimentar, al unei decorațiuni, sau chiar al unei locuințe, originalitatea este cea mai apreciată trăsătură.

Pentru că îndeplinesc toate cerințele de mai sus, jucăriile OsisiLand sunt foarte apreciate de cei cărora nu le place să se piardă în mulțime și preferă să se remarce prin ceva unic, cu adevărat valoros.

De ce să dăruiești jucării OsisiLand?

#1 Pentru că nu-ți place să oferi cadouri la întâmplare

Dacă îți place să pui suflet în cadourile pe care le faci și cauți mereu să fii original, atunci cu siguranță vei aprecia jucăriile OsisiLand deoarece nu le vei mai întâlni nicăieri în altă parte.

#2 Pentru că poți să-ți exprimi personalitatea

Este mult mai simplu să-ți exprimi personalitatea prin păpușile OsisiLand pentru că acestea pot arată așa cum vrei tu! Comandă-le după chipul și asemănarea ta, sau dă frâu liber imaginației și creează un concept cu nemaipomenit!

#3 Pentru că apreciezi arta

Înainte de a fi jucării, produsele OsisiLand sunt opere de artă. Lucrate cu migală și cu atenție la detalii, jucăriile OsisiLand sunt la fel de bune pentru joacă ca și pentru admirat. O păpușă OsisiLand sau orice alt obiect din acest atelier nu scapă neobservată pe post de element decorativ și oferă încăperii în care este așezată o pată de culoare cu personalitate.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: