Se încarcă...

CACAO, MUSETEL SI GALBENELE

Aroma copilăriei și a grădinii bunicii te însoțesc pretutindeni cu acest unt de corp conceput să adune într-o formulă concentrată toată bogăția plantelor medicinale tradiționale.

69 lei

Solicitare ofertă B2B

  Descriere

  Descriere

  Crema de corp Cacao, Musetel si Galbenele foloseste extractul de mușețel, ingredient folosit de egipteni, romani și greci pentru a trata multe afecțiuni și boli, precum dureri reumatice și musculare, inflamații, boli de piele, iar gălbenelele au fost folosite pentru tămăduirea rănilor, cicatricilor, dar și pentru a întări sistemul imunitar și digestiv. Abia studiile științifice recente au arătat că posedă, într-adevăr, toate aceste proprietăți puternice de vindecare a pielii și nu numai.

  Așadar, acest unt de corp fără uleiuri esențiale, al cărui mirosul provine doar de la untul de cacao nerafinat, extractul de musetel și extractul de gălbenele, nu este doar o rețetă de frumusețe, dar și o porție de sănătate.

  Fact check

  Multe persoane confundă loțiunea si cremele obisnuite cu untul de corp și cred că reprezintă același lucru, sfârșind prin a alege produsul nepotrivit.

  Loțiunea de corp este în esență o cremă hidratantă preparată prin combinarea apei cu ulei, îmbinate cu ajutorul unui emulsifiant și de obicei, nu este suficent de hidratanta. Cremele obisnuite de corp nu sunt foarte diferite față de loțiuni, fiind o combinație între ulei și apă, doar că acestea au o consistență mai groasă.

  În comparație cu loțiunea, untul hidratează mult mai intens pielea. Acesta este mult mai gros decât loțiunile și cremele de corp obisnuite și formează un strat protector pe piele pentru a preveni pierderea umidității din aceasta.

  Senzatia grasa pe piele nu va fi o problema, datorita ingredientelor si tehnicilor de manufacturare.

  În plus, multe loțiuni sau creme comerciale conțin parabeni, care au fost asociați cu anumite tipuri de cancer, pe când unturile noastre naturale de corp conțin doar ingrediente naturale.

  Odată aplicat pe piele, acest lucru face posibil ca untul corporal să persiste mai mult decât orice loțiune, pentru că majoritatea loțiunilor conțin majoritar apă, care in scurt timp se va evapora, pe când unturile de corp conțin doar untul (unturile) folosite, uleiurile purtătoare si extractele fine.

  ACTIUNE a ingredientelor:

  • Hidratare intensivă – unturile de corp conțin emolienți benefici pentru piele, care păstrează pielea hidratată mult timp după ce alte loțiuni și-ar fi pierdut acest efect;
  • Protecție eficace – ingredientele consistente din unturile de corp formează o barieră protectoare pe piele pentru a reține umiditatea în interior. În acest fel, pielea nu suferă de pe urma agresiunilor căldurii sau frigului, care usucă pielea;
  • Hrănire și vitaminizare – unturile de corp sunt bogate în grăsimi omega 3, care previn și tratează inflamația și contribuie la o mai bună absorbție a vitaminelor de către piele;
  • Efect antirid – previn uscarea excesivă a pielii, care duce la îmbătrânirea pielii. Folosind unturi de corp, pielea își păstrează elasticitatea, astfel încât nu mai arată ternă, ci luminoasă, radioasă, indiferent de vârstă;
  • Vindecă problemele pielii cauzate de uscăciune – Folosirea regulată a unturilor de corp elimină definitiv problemele cu pielea uscată, crăpată și vindecă eczemele. Pielea rămâne, astfel, în mod vizibil mai mătăsoasă și suplă;
  • Contribuie la o bronzare naturală și uniformă;

  UTILIZARE:

  Untul de corp este un produs cosmetic holistic, cu cele mai multe posibilități de folosire :

  1. Cremă de mâini – o cantitate mică se poate folosi zilnic, oricând simţi nevoia. Aplicat pe piele se va absorbi imediat fără să lase senzaţie grasă. Dacă ai mâinile uscate aplică o cantitate puţin mai mare în fiecare seară. 
  2. Tratament pentru cuticule – Masează o cantitate mică pe fiecare deget după baie. Împinge uşor fiecare cuticulă cu un beţişor special. Untul de corp funcționează atât de bine pentru sănătatea unghiilor, datorită procentului ridicat de acizi grași esențiali conținuți. Astfel contribuie activ la întărirea, vindecarea și reconstruirea unghiilor și a cuticulelor (nu se rup, crapă sau să crească neuniform). 

  Utilizare și ca loțiune:

  1. Loţiune reparatoare pentru zonele uscate – untul de corp acţionează ca o o cremă puternic hidratantă, reparatoare. Aceasta este creată pentru porţiunile corpului cu tendinţă naturală de uscare, cum ar fi coatele, genunchii, călcâiele, etc. Se aplică foarte ușor, masând zona afectată până când este absorbit tot untul.
  2. Loţiune calmantă după epilare – pielea este predispusă la roșeață și iritație după epilare. Astfel este indicată folosirea unturilor de corp după epilare, întrucât au rol antibacterian. În plus datorită aportului mare de acizi graşi, calmează iritaţiile minore.
  3. Loțiune hidratantă pentru gât şi decolteu – pielea de pe gât și decolteu este mai subțire decât cea din restul corpului. Acest fapt o transformă într-o piele vulnerabilă și adesea neglijată. Pentru a preveni îmbătrânirea prematură a acestei zone, aplicați unt de corp după fiecare baie. Astfel, împiedicați pierderile de apă și uscarea excesivă a pielii care, în timp, conduce la ridarea acesteia.
  4. Loțiune anti-vergeturi – Vergeturile sunt cauzate de ruperea dermului cutanat. Ele sunt asociate cel mai frecvent cu sarcina, atunci când creșterea rapidă în greutate determină pielea să se întindă rapid. Cu toate acestea, vergeturile pot apărea și ca răspuns la o creștere rapidă, cum ar fi în perioada pubertății. Unturile de corp sunt bogate în vitamina A, care îmbunătățește elasticitatea pielii. O ajută să devină mai suplă și să se adapteze mai bine întinderii care apare pe parcursul sarcinii. Pentru vergeturile cauzate de creșterea rapidă, unturile de corp le atenuează vizibil. Acesta pătrunde în straturile inferioare ale epidermei și ajută la menținerea umidității în interior.

  Foloseste unturile cosmetice impreuna cu unul din sapunurile noastre.

  Informații suplimentare

  Marime

  100 ml