Descriere

Aroman's este o prăjitorie de cafea din Municipiul Sebeș și în același timp singurul loc din județul Alba care te îmbie cu aromele cafelei proaspăt prăjite. Aroman's este situată în centrul orașului, într-o clădire construită în secolul al XIX-lea al cărui stil și rafinament se potrivește de minune cu eleganța și complexitatea unui produs atât de iubit de români: cafeaua.

Când vine vorba de cafea, nimic nu se compară cu aroma unică a boabelor prăjite pe loc. Pentru ca toate proprietățile organoleptice ale boabelor să se păstreze intacte, după prăjire se utilizează un sistem de răcire cu aer ventilat, iar pentru ca ambalajele să se potrivească și ele cu această abordare eco-friendly, se folosesc pentru depozitare și transport doar pungi de hârtie kraft sau săculeți de iută biodegradabili care dau produsului final un aspect desăvârșit.

La Aroman's poți să-ți alegi singur modul preferat de prăjire în funcție de cafeaua care îți place! Din gama largă de produse printre care se numără și cafele din Brazilia, Columbia, Ethiopia, India și Costa Rica, poți opta pentru cafea pregătită pentru ibric, espresso, moka sau French press. Însă indiferent de ceea ce alegi, satisfcația îți este garantată încă de la început!

Adresa

Bulevardul Lucian Blaga 60 Sebeș

Categorie
Contact

    • No comments yet.
    • Add a review