Se încarcă...
Vinarte

Vinarte – Din pasiune pentru vinurile bune

Vinul bucură inima omului și bucuria este mama tuturor virtuților.

J.W. Goethe

Dacă și pentru tine vinul este o artă, echipa FabricatinRO îți recomandă vinurile Vinarte. Produse la cele mai înalte standarde de calitate, vinurile Vinarte transformă fiecare zi într-o ocazie specială pe care merită s-o sărbătorești cu un pahar de vin.

Botezate pe bună dreptate Vinarte, aceste vinuri cu un gust premium și savori de nedescris sunt prezentate ca opere de artă, prin ambalajele în care sunt comercializate. Fiecare vin din colecția Vinarte are o poveste elegant sugerată prin elemente precum culoarea sticlei, forma sa, dar și design-ul etichetei.

Povestea vinului Vinarte

Vinarte este o gamă de vinuri în carei producție s-au implicat viticultori și oenologi din România, Franța și Italia, hotărâți să itentifice și să exploateze la maxim bogățiile țării noastre și climatul benefic pentru producția vinului.

După multe cercetări, echipa formată și-a îndreptat atența către vițele de vie din Sâmburești și Stârmina din Vestul țării.

Gamele de vin Vinarte

Din colecția Vinarte fac parte două game de vin, fiecare cu proprietățile sale specifice. Stârmina, cu vin produs din viile din apropierea pădurii Stârmina și Dunăre, este o gamă de vinuri albe, roșii și roze, fabricate din soiurile Fetească Albă, Fetească Neagră, Merlot, Cabernet Sauvignon sau Tămâioasă românească.

Via Stârmina se întinde pe o suprafaâă de 170 de hectare și are avantajul unui climat cu influențe mediteraneene. Faptul că Dunărea curge în apropierea ei, temperatura în via Stârmina este numai bună pentru creșterea unei game variate de soiuri de strugrui. Un lucru demn de amintit este și faptul că via Stârmina se bucură de un soare generos pe tot parcursul anului, motiv pentru care strugurii produși aici au un gust și o aromă unice.

În Sâmburești pe de altă parte, găsim via Castel Bolovanu. Întinsă pe o suprafață de 40 de hectare, această vie este considerată o nestemată a României, a cărei valoare era recunoscută și acum două milenii. Via din Sâmburești se bucură de un climat ideal pentru maturarea strugurilor și un terroir cu o aciditate moderată care contribuie la fabricarea unui vin de o savoare inconfundabilă.

Vinuri Vinarte apreciate și premiate

Colecția de vinuri Vinarte cuprinde și multe vinuri premiate la concursuri naționale și internaționale. Vinurile Nedeea roșii și seci, fabricate în anii 2017 și 2019 sunt două din exemple, iar lista poate continua cu Nedeea Rose 2018, un vin roze sec și Cuvee D’Excellence o combinație armonioasă de Riesling și Sauvignon produsă în anul 2017.

De unde se pot cumpăra vinurile Vinarte?

Vinurile din colecția Vinarte se pot procura direct din magazinul online al cramei, de la marile supermarket-uri din România și în curând și de pe platforma noastră, FabricatinRO!

Pe site-ul oficial vinarte.role găsești într-o prezentare inedită și detaliată, cu fotografii profesionale și recomandări de servire, demnă pentru niște vinuri ridicate la rangul de opere de artă.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: