Stația cu Vin: Pentru atunci când îți este poftă de un vin bun

Stația Cu Vin

Stația cu Vin este un magazin de vinuri deschis în Timișoara, ale cărui produse pot fi comandate acum și direct de pe platforma noastră Fabricatinro. Compania are mulți ani de experiență pe piața vinurilor din România și comercializează strict produse fabricate aici, pe plaiurile țării noastre.

Un concept original, cu și despre vin

Povestea Stația cu Vin a început încă din anul 2006 și de atunci și până în prezent echipa de experți în vinuri care a înființat această afacere s-a străduit de fiecare dată să-și încânte toți clienții care au apelat la serviciile ei cu cele mai bune vinuri de pe piață. Din portofoliul magazinului fac parte vinuri de la Cramele Recaș, Petro Vaselo, Casa de Vinuri Cotnari, Crama Hermeziu și de la multe alte crame celebre din România.

Stația cu Vin în universul online

Dedicați trup și suflet vinurilor pe care le promovează, cei de la Stația cu Vin sunt foarte activi și pe pagina lor de Facebook unde își prezintă produsele de la vânzare prin fotografii profesionale și sugestii de servire a vinului. De asemenea, tot de acolo, amatorii de vin bun pot afla despre cele mai avantajoase oferte din magazin și profita din plin de ele atunci când cumpără vinurile preferate.

Știai că pe fratele lui Merlyn îl cheamă Merlot? Sau că Romanian grape drink it is a must? Sau că strugurii pentru vinul spumant se culeg la sfârșit de august? Tot contul oficial de Facebook al singurei stații din România de unde îți faci plinul cu vin poate fi sursa ta de povești despre vin, vorbe de suflet și bancuri cu această băutură. De aceea, o recomandăm tuturor celor cărora le place să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea vinurilor bune, dar și să râdă cu gura până la urechi atunci când servesc un pahar din băutura care le face viața mai frumoasă!

Ce alte servicii oferă Stația cu Vin?

Un vin bun poate reprezenta și un cadou inspirat pentru o persoană cu mult bun gust. De aceea, când ai nevoie de un dar personalizat, poți apela tot la Stația cu Vin și cere un pachet pe măsura bugetului de care dispui. Cine poate cunoaște mai bine ce vin se potrivește pentru o anumită ocazie sau ce să oferi în funcție de persoana căreia vrei să faci o bucurie decât niște profesioniști care și-au transformat pasiunea în meserie? De aceea, uită de stresul provocat de febra cadourilor ori de câte ori se apropie sărbătorile și apelează cu încredere la acest magazin pentru a primi cele mai bune recomandări! 

De asemenea, orice dilemă legată de vin tot la Stația cu Vin se rezolvă! Îți place vinul, îl consideri o parte importantă din viața ta, dar încă nu simți că a venit timpul să devii fidel unui singur brand? Nicio problemă! La Stația cu Vin ai șansa să încerci mereu ceva nou și să-ți alimentezi nu numai pofta de vin, ci și curiozitatea!

Distribuie

Mai multe Articole