Se încarcă...
Familia Petru Plasează Târnăveniul Pe Harta Vinurilor Românești

Familia Petru continuă tradiția vinului

Vinul este o licoare a imortalității. E o băutură cu poveste, care cuprinde în sine un întreg proces care pleacă de la fructul ce își trage seva din pământ, conținând într-însul o parte din spiritul locului. Chiar și după îmbuteliere, vinul se transformă, se află în continuă schimbare, într-un neîntrerupt dans cu timpul. Are viața lui proprie.

O astfel de poveste auzim de pe dealurile din zona depresiunilor transilvane, unde familia Petru din Târnăveni luptă pentru refacerea legăturilor milenare cu tradiția producerii vinului. Bachus și cortegiul lui tresaltă la aflarea veștii că după doi ani de muncă, piedici birocratice, tehnice și spirituale, micul proiect antreprenorial al familiei Petru își face intrarea pe piața de profil. Era și cazul, spunem noi, să punem în valoare această zonă din țara noastră. Munca în familia Petru e momentan divizată între producție, de care se ocupă tatăl, Oliviu, în timp ce de promovare e responsabil fiul – Cătălin.

Vin cu suflet de la Familia Petru

Un vin bun e o experiență, un catalizator al simțurilor, care se activează și se desfată prin fiecare simplă interacțiune cu licoarea. O sticlă de vin se savurează în condiții optime, aceasta contribuind la atmosferă și la semnificația interacțiunilor dintre oameni. Crama familiei Petru vine cu o gamă de patru vinuri, care se adaptează strălucit la astfel de ocazii. Astfel, puteți alege între un Pinot Noir, vinificat alb sec și rose demisec, un vin alb denumit Trifon, care îmbină Rieslingul italian și Feteasca Regală, și un vin alb sec din soiul Kerner. Vinurile familiei Petru sunt disponibile în București, Sibiu,  Mediaș, Târgu Mureș și Timișoara, sau pot fi comandate online, pe site-ul familiapetru.ro. De menționat că sunt vinuri certificate DOC, ceea ce în jargonul domeniului înseamnă Denumire de Origine Controlată.

Așa că, dacă aveți nevoie de puțină inspirație pentru experiențele plăcute, când în preajmă se află oamenii potriviți sau poate pentru singurătate creativă, vă recomandăm aceste minunății de vinuri transilvane. Apoi pregătiți-vă cuvintele de laudă și vizitați-i pe Facebook.

Nouă nu e nevoie să ne mulțumiți. FabricatinRO va fi mereu prin preajmă să vă tragă de mânecă atunci când astfel de frumoase inițiative își fac auzită vocea în domeniu. Mai ales un domeniu atât de sensibil, cum e cel al tradiției vinului.

V-am făcut poftă de vin românesc? Vă invităm să îl degustați pe cel din magazinul FabricatinRO!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: