Se încarcă...
Ciucaș Bere Românească

Ciucas este berea romaneasca de la munte

Ciucaș este o bere românească ce promovează de peste 100 de ani valori precum: relaxarea, timpul petrecut cu prietenii, starea de bine și natura. Rețeta se bucură de succes încă din 1892. Ea aduce alături grupuri de prieteni și face din buna dispoziție un lucru comun. Cu fiecare pahar de bere băut te bucuri de viață alături de Cornel și Mitică, personajele atât de îndrăgite ale brandului.

Din 2005, anul în care Ciucaș a fost distribuită pentru prima oară la nivel național. Atunci brandul românesc s-a bucurat de o recunoaștere fabuloasă pe piață. El a participat la nenumărate evenimente precum: Oktoberfest 2009 (la care a fost partener principal) și Oktoberfest 2010, unde brandul a accentuat distracțiile din 2009 și a continuat tradiția, oferind românilor un brand de bere de care să fie mândri.

De-a lungul anilor, Ciucaș a oferit românilor ocazia de a câștiga sute de premii. El a fost alături de cei dragi la Trofeul de Table Ciucaș sau la plimbările cu Mocănița. Campaniile promoționale ale brandului românesc de bere ne-au arătat că această bere este adevărata bere de la munte. Ea promovează natura și ieșirile cu prietenii în natură, la picnic, la pescuit, la iarbă verde, la fotbal.

De ce Ciucaș?

“Orice lucru bine făcut are o taină bine păstrată”. Pentru Ciucaș această taină este rețeta care îmbină ingrediente naturale și de o puritate unică, făcând berea după legile naturii și nu după cele ale comerțului. Marii maeștrii berari au creat astfel, de-a lungul timpului, o bere cu un gust echilibrat ce oferă o experiență unică românilor care o încearcă. Savurează Ciucaș cu prietenii tăi și fii alături de Cornel și Mitică în aventurile lor prin România. Hai în Poiană și spune-ți și tu povestea ta, la un pahar de Ciucaș rece și răcoros, la umbra brazilor în natură, în mediul caracteristic românesc.

Găsești pe www.bereciucas.ro toate noutățile! Descoperă sute de premii an de an, pentru că Ciucaș știe să te aducă aproape de prieteni, știe să te facă fericit și știe să te răcorească cu un pahar de bere de la munte atunci când ai nevoie. Ciucaș este de peste 100 de ani lânga tine. Iar acum e timpul să fii și tu alături de acest brand. FabricatinRO susține și promovează produsele fabricate în România, produse care aduc locuri de muncă și care asigură traiul multor români.

V-am făcut poftă de bere românească? Pe platforma noastră avem listați mai mulți producători de bere! Descoperiți-i pe toți aici!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: